89 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αποτελώντας το sequel του βραβευμένου Total War: Warhammer, το δεύτερο παιχνίδι της σειράς της Creative Assembly μας ταξιδεύει σε νέες ηπείρους, σε μία επική ιστορία που θα καθορίσει την τύχη του κόσμου! Η Μεγάλη Δίνη της Ulthuan έχει χάσει πλέον τη δύναμή της και οι δυνάμεις του Χάους απειλούν για άλλη μια φορά τον κόσμο του Warhammer. Επίλεξε μία από τις τέσσερις διαθέσιμες παρατάξεις και χάραξε τον δικό σου δρόμο προς την επικράτηση.

Είδος:TBS
Δημιουργός:Creative Assembly
Πλατφόρμα:PC
93
Χρήστος Ευφραιμίδης
2017-10-16
Το Total War: Warhammer II αποτελεί μία εξαιρετική συνέχεια στον προκάτοχό του καθώς και στη σειρά Total War. Ενώνοντας τους δύο τίτλους η Creative Assembly καταφέρνει να παρέχει στους λάτρεις του είδους ένα παιχνίδι επικών διαστάσεων. Πρόκειται για έναν must-have τίτλο για τους λάτρεις των παιχνιδιών στρατηγικής.
92
Σπύρος Μπλιάγκος
2017-10-14
Το Total War: Warhammer II, καταφέρνει να πάρει το μύθο των χαμένων επικών μαχών του παρελθόντος σε έναν fantasy κόσμο και να τον μετατρέψει στο τώρα, σε όσα βλέπεις ακριβώς μπροστά σου καθώς κάθε παράταξη προσπαθεί να γίνει κυρίαρχος της μαγικής δίνης σε έναν τεράστιο και ολοζώντανο χάρτη.
90
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2017-10-12
Παραμένει πιστό στις βασικές του αρχές και χτίζει πάνω σε αυτές ένα σύστημα μάχης και στρατηγικής που ελκύει ακόμα και όσους δεν έχουν ξαναπιάσει στα χέρια τους ένα παιχνίδι του είδους.
90
Gogos
2017-10-10
Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια high fantasy θεματολογίας ή τα παιχνίδια στρατηγικής γενικότερα, το Total War: Warhammer 2 αποτελεί απαραίτητη αγορά.
90
Γιάννης Φανίδης
2017-10-08
Νιώθω ωστόσο ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλά υλοποιημένο expansion του πρώτου τίτλου και όχι με ένα νέο και καινοτόμο παιχνίδι της σειράς το οποίο μάλιστα έρχεται στην υπερβολικά υψηλή τιμή standalone τίτλου. Δεν θα το πρότεινα σε όσους έχουν αφιερώσει πολλές ώρες στο πρώτο, όχι τουλάχιστον μέχρι να δούμε μία σχετική πτώση τιμής ή την κυκλοφορία του Moral Empires campaign, το οποίο πιστεύω ότι είναι αυτό που τελικά θα καθορίσει το αν αξίζει να είναι κάποιος κάτοχος και των δύο παιχνιδιών.
90
Βασίλης Καμακάρης
2017-10-06
Με νέο και παράλληλα βελτιωμένο περιεχόμενο, το νέο κεφάλαιο της σειράς WARHAMMER αποδεικνύει τη μαεστρία της Creative Assembly, η οποία μας χαρίζει ακόμα έναν δυνατό strategy τίτλο.
85
Γιάννης Μοσχονάς
2017-10-04
Ενθουσιαστήκαμε με τα νέα game mechanics και τα unique attributes κάθε faction που επιβάλλουν εντελώς διαφορετικό σκεπτικό. Αγαπήσαμε τις μονάδες και το βελτιωμένο animations τους. Εκτιμήσαμε τις τεχνολογικές διαφορές, τα commandments και την στρατηγική τοποθέτηση των factions στον χάρτη. Γνωρίζουμε ότι τα 60 ευρώ είναι αρκετά παρότι θεωρείται στάνταρ τιμή για ΑΑΑ games. Το Total War: Warhammer 2 τα αξίζει με το παραπάνω....
80
Νίκος Παπακωνσταντινου
2017-10-02
Απευθύνεται πρωτίστως σε όσους ήδη έχουν το πρώτο Warhammer, καθώς το Mortal Empires campaign με την επική του κλίμακα είναι μεγάλο πλεονέκτημα και κάνει το βασικό campaign να μοιάζει περιοριστικό και περιορισμένο. Από την άλλη, αν αυτό είναι το πρώτο Total War που παίζει κανείς, τότε τα μειονεκτήματα αυτά μάλλον θα περάσουν απαρατήρητα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση