78 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στην 30ή επέτειο του αρχικού Dragon Quest, ακολουθήστε μια εναλλακτική εκδοχή της αγαπημένης ιστορίας, σε έναν κόσμο που καταστρέφεται από τον σατανικό Dragonlord. Σε αυτόν τον κόσμο που έχει καλυφθεί από το σκοτάδι, θα αναλάβετε τον ρόλο ενός θρυλικού χτίστη, ο οποίος αφυπνίστηκε από το Guardian Spirit για να ευλογήσει τη χώρα του Alefgard με τη δημιουργικότητά σας... και να ξεκινήσει έτσι η ανοικοδόμηση αυτού του μαγικού κόσμου στην παλιά του δόξα.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Square Enix
Πλατφόρμα:Android (2022), iOS (2022), PC (2024), PS4, PSVita, Switch (2018)
90
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PSVita)
The Vita Zone
2017-01-10
Το Dragon Quest Builders είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Είναι από εκείνα τα παιχνίδι που μπορεί να μας αφήσουν αδιάφορους όμως το χαρακτηριστικό artstyle, το οικείο gameplay και ο βαθμός ελευθερίας που προσφέρει, θα μας γοητεύσουν και θα μας κάνουν να βάζουμε το PSVITA συνέχεια στην φόρτιση.
81
Braveheart1980 (Switch)
ninty.gr
2017-01-08
Το Dragon Quest Builders προσφέρει δεκάδες (ή και εκατοντάδες) ώρες crafting, χτισίματος αλλά και μια εντελώς συναρπαστική ιστορία για να χαθείτε. Αυτή η ιστορία είναι ανατρεπτική σε ορισμένα σημεία και σίγουρα περιέχει τα στοιχεία καθενός jrpg που θέλει να σέβεται τον εαυτό του.
77
Μάνος Μαρίνος (PS4)
GameWorld
2017-01-06
Ο συνδυασμός της ελεύθερης δημιουργίας με την ύπαρξη ενός σκοπού είναι τα στοιχεία που δίνουν στο Dragon Quest Builders την ξεχωριστή ταυτότητά του.
70
Νικήτας Καβουκλής (PS4)
Enternity.gr
2017-01-04
Είναι ένα παιχνίδι που αξίζει της προσοχής του κοινού. Ο συνδυασμός δημιουργίας και επιβίωσης δεν είναι κάτι που συναντάται συχνά σε παιχνίδια προσβάσιμα από μεγάλο εύρος ηλικιών.
70
Νικήτας Καβουκλής (Switch)
Enternity.gr
2017-01-02
Για όσους ονειρεύονται την απόκτηση μεγάλης ακίνητης περιουσίας, το Dragon Quest Builders τούς δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, έστω και ψηφιακά. Οι προσωπικές πινελιές κάθε παίκτη και οι άπειροι συνδυασμοί αντικειμένων, αυξάνουν το ενδιαφέρον και όσοι έχουν το μικρόβιο της δημιουργίας, θα βρουν την παιδική χαρά τους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση