70 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένα από τα πιο δημοφιλή Resident Evil έρχεται στα PS4, Xbox One και Switch. Υποστηρίζοντας single-player και online co-op δύο παικτών, περιλαμβάνει επιπλέον τα δύο story DLC (Lost in Nightmares και Desperate Escape) και τα Versus mode, No Mercy mode (που ήταν PC exclusive), νέα skins, όπλα, αλλά και το ολοκαίνουριο mode The Mercenaries Unlimited.

Είδος:Action, Survival Horror
Δημιουργός:Capcom
Πλατφόρμα:PS4, Switch (2019), XboxOne
80
Σάββας Καζαντζίδης (PS4)
2016-07-16
Το RE5 στέκεται ακόμα στα πόδια του, προσφέρει αρκετές συγκινήσεις και πλούσιο περιεχόμενο, και θυμίζει εποχές που ακόμα υπήρχαν μεγάλες παραγωγές για τις οποίες πάλευαν οι μεγάλοι παίκτες της βιομηχανίας. Το παιχνίδι θα έπαιρνε ένα (πασπαρτού) 7, αλλά το Lost in Nightmares που εσωκλείεται, ανεβάζει την αξία του πακέτου.
80
Λεωνίδας Πάτρας (PS4)
2016-07-14
Το remaster του Resident Evil 5 αναβιώνει έναν από τους αξιόλογους τίτλους της Capcom με όλο το περιεχόμενό του σε πολύ προσιτή τιμή (20€ ψηφιακά). Το οπτικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό στις κονσόλες νέας γενιάς, αρκεί να μην ανεβάσετε πολύ τα στάνταρντ σας.
74
Παντελής Δασκαλέλος (XboxOne)
2016-07-12
Στην περίπτωση που έχετε ασχοληθεί μαζί του στο παρελθόν δεν έχετε κανένα απολύτως λόγο για να το αποκτήσετε στο PS4 ή το Xbox One. Εάν ισχύει το αντίθετο όμως και ψάχνετε για ένα ποιοτικό Third-Person Shooter σε χαμηλή τιμή, τότε μπορείτε να επενδύσετε άφοβα.
70
Γιώργος Νικολαΐδης (PS4)
2016-07-10
Αν και διατηρεί τα αρχικά προβλήματα του και το remaster δε μπορεί να αποφύγει τεχνικά ζητήματα, το Resident Evil 5 αποτελεί έναν πολύ καλό action τίτλο με άφθονο περιεχόμενο και προτείνεται ειδικά σε αυτούς που ψάχνονται για μια καλή co op εμπειρία.
70
Στράτος Χατζηνικολάου (Switch)
2016-07-08
Δε θα πω πως είναι «θαύμα», όπως το The Witcher 3 που καταφέρνει και τρέχει στο Switch, αλλά θα σας πω πως είναι μια ικανοποιητική έκδοση στο σύνολό της.
65
Αχιλλέας Παντής (PS4, XboxOne)
2016-07-06
Είναι ένα μέτριο remaster με λίγες διαφορές/βελτιώσεις. Το θετικότερο στοιχείο, είναι πως συμπεριλαμβάνονται όλα τα dlc που κυκλοφόρησαν. Η τιμή που διατίθεται είναι φυσιολογική για το περιεχόμενο που προσφέρει, αλλά απευθύνεται κυρίως σε νέους οπαδούς που δεν το έχουν ξαναπαίξει. Όσοι έχετε ήδη παίξει τον τίτλο, δεν θα παρατηρήσετε ιδιαίτερες διαφορές εκτός του frame rate.
60
Μάνος Βέζος (PS4, XboxOne)
2016-07-04
Η νέα αυτή έκδοση το καθιστά διαθέσιμο για όλους και σε βάθος χρόνου, αφού η συμβατότητα με τη νέα τάξη πραγμάτων (και hardware) είναι ουσιαστικά εξασφαλισμένη. Χάρη πληρότητας και συμβατότητας λοιπόν, το Resident Evil V έχει νόημα για μια συλλογή, όχι για να μάθει κανείς τι εστί Resident Evil. Για το τελευταίο υπάρχουν τα REmake, RE 2 και RE 4.
60
Λεωνίδας Στραβάκος (PS4)
2016-07-02
Το «remaster» Resident Evil 5 δεν έχει πραγματικά κανένα λόγο ύπαρξης. Εκτός από την ανάλυση στα 1080p δεν έχει γίνει καμιά άλλη σημαντική βελτίωση που να δικαιολογεί την αγορά του. Το framerate παρουσιάζει αδικαιολόγητη πτώση ακόμα και σε σημεία που επικρατεί ηρεμία στην οθόνη. Τα χαμηλής ανάλυσης textures στα αντικείμενα και στα περιβάλλοντα, εκτός της ηλικίας του τίτλου προδίδουν την τσαπατσουλιά και τη διάθεση της Capcom για εύκολο κέρδος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση