63 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Resident Evil 6 έρχεται στα PS4, Switch και XboxOne με όλoυς τους χάρτες, τα multiplayer DLC, τα extra modes και τα patches, για να προσφέρει μια πραγματική εμπειρία 3rd Person Shooter, μέσα στον σκοτεινό και απειλητικό κόσμο του Resident Evil. Οι Leon S. Kennedy και Chris Redfield επιστρέφουν στη δράση, μαζί με τον Jake Muller. Με αυτό τον τρόπο ξεδιπλώνονται τρεις διαφορετικές ιστορίες που έχουν κοινό κορμό και οι ήρωες καλούνται να ταξιδέψουν σε διάφορα σημεία του κόσμου, καθώς η παγκόσμια απειλή με τον ιό δημιουργεί πρόβλημα σε πάρα πολλές χώρες.

Είδος:Action, Survival Horror
Δημιουργός:Capcom
Πλατφόρμα:PS4, Switch (2019), XboxOne
79
Μιχάλης Βιλιώτης (PS4)
2016-04-18
Το Resident Evil 6 υπέστη μία οπτική αναβάθμιση, η οποία αναμφίβολα το κάνει να δείχνει όμορφο, αλλά στο τέλος φαίνεται πως το franchise έχει μείνει στάσιμο χωρίς αυτή τη "μαγεία" των προηγούμενων τίτλων.
71
Παντελής Δασκαλέλος (XboxOne)
2016-04-16
Όπως και να έχει πάντως το γεγονός ότι το Resident Evil 6 απευθύνεται καθαρά στους σκληροπυρηνικούς φίλους της σειράς δεν αλλάζει, καθώς το gameplay του είναι σαφώς υποδεέστερο σε σχέση με τους προκατόχους του. Εάν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία λοιπόν προσεγγίστε το με επιφύλαξη.
65
Στάθης-Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (Ps4, XboxOne)
2016-04-14
Είτε κάποιος λάτρεψε το RE6 είτε όχι, το HD Remaster του δεν πρόκειται -ούτε σκοπεύει- να αλλάξει γνώμη σε κανέναν, απλώς επιστρέφει με ανανεωμένα γραφικά, καλύτερη ανάλυση, όλα τα campaigns διαθέσιμα εξαρχής (μαζί με της Ada), όλα τα DLC παρόντα καθώς και περισσότερες επιλογές στα online modes.
60
Γιάννης Σκουλουδάκης (PS4)
2016-04-12
Η ενασχόληση με αυτό το παιχνίδι μάς αφήνει μια πικρή γεύση για το πόσο εύκολα μπορούν τα πράγματα να λάβουν λάθος κατεύθυνση και ειδικά για μία σειρά σαν τη Resident Evil, που έχει αγαπηθεί όσο λίγες.
60
Μίλτος Παγωνίδης (XboxOne)
2016-04-10
Η Remastered αυτή έκδοση αγνοεί το βαρύ όνομα που φέρει το Resident Evil, καθώς είναι ένα μάλλον μονοδιάστατο 3rd person shooter που δεν ξεφεύγει από την μετριότητα...
60
Σάββας Μεσελίδης (PS4)
2016-04-08
Αν δεν το παίξατε και θέλετε να το δοκιμάσετε, είναι η ευκαιρία σας. Ολοκληρωμένο πακέτο με όλα τα DLC σε πολύ καλή τιμή. Για όλους τους άλλους προτιμήστε κάποιο από τα Remaster των πρώτων τίτλων της σειράς.
60
Λεωνίδας Στραβάκος (PS4)
2016-04-06
Για να είμαι ειλικρινής απέναντί σας δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθείτε με το remaster αν είχατε ασχοληθεί με το παιχνίδι το 2012. Βασικά για μένα δεν υπάρχει επίσης κανένας λόγος να ασχοληθείτε με τον τίτλο ακόμα κι αν δεν το έχετε παίξει καθόλου.
60
Κώστας Νικολούζος (PS4)
2016-04-04
Οι στιβαροί shooting και brawling μηχανισμοί που διαθέτει δεν είναι ικανοί να "σώσουν την παρτίδα" όταν το παιχνίδι περιβάλλεται από μία μέτρια A.I., με έλλειψη Survival στοιχείου, γραμμικότητα, μεγάλες δόσεις υπερβολής και "άνοστα" boss fights μεταξύ άλλων.
50
Στράτος Χατζηνικολάου (Switch)
2016-04-02
Θα έλεγα αν είστε φανατικοί της σειράς και τυχαίνει να μην το έχετε παίξει για κάποιο λόγο στο παρελθόν, μόνο τότε να ασχοληθείτε μαζί του. Η έκδοση του Switch είναι μέτρια, τα fps πέφτουν συχνά και κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση