85 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πάρε το ρόλο του ιππότη Gabriel, μέλους της αδελφότητας του φωτός και προστάτευσε τους αθώους θνητούς της Γης, από τη σκοτεινή υπερφυσική δύναμη του Άρχοντα του Σκότους που έχει εισβάλει στη Γη και απειλεί να την αφανίσει. Ταξίδεψε σε μαγικά περιβάλλοντα για να μπορέσεις να εξαλείψεις την πηγή του κακού και εξόντωσε όλους τους εχθρούς που θα σταθούν εμπόδιο στην αποστολή σου.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Mercury Steam
Πλατφόρμα:PS3, Xbox360
90
Terminator (PS3)
game2.0
2016-03-10
Είτε είστε φαν του Castlevania, είτε είστε φαν των παιχνιδιών action-adventure γενικώς, το Lords of Shadow επιβάλλεται να ανήκει στη συλλογή σας, γιατί είναι από τα κορυφαία της συγκεκριμένης κατηγορίας τα τελευταία χρόνια.
90
Νικόλας Μαρκόγλου (PS3)
GameOver.gr
2016-03-08
O εκπληκτικός οπτικοακουστικός τομέας, η ξεχωριστή σκοτεινή ατμόσφαιρα για το είδος και οι ενδιαφέροντες μηχανισμοί του gameplay, σε συνδυασμό με την τεράστια διάρκεια αλλά και το πολλά υποσχόμενο φινάλε του Lords of Shadow, αποτελούν συστατικά που σίγουρα θέλουμε να ξαναδούμε στο μέλλον.
85
Ηλίας Πέππας
Enternity.gr
2016-03-06
Το Lords of Shadow εισάγει επιτέλους το όνομα Castlevania στη λίστα των σύγχρονων «παικτών» της σκηνής των action/adventures και μας επιτρέπει να αναμένουμε την συνέχειά του με ανυπομονησία και όχι με σκεπτικισμό, όπως συνέβαινε έως τώρα.
82
Μπάμπης Χαραλάμπους (PS3)
GameWorld
2016-03-04
Το Lords of Shadow αποτελεί ίσως την καλύτερη δυνατή μεταφορά του Castlevania σε 3D περιβάλλον.
80
Φωκίων "Dismiss" Χαροκόπος
byteme.gr
2016-03-02
Είναι μια βαθιά, εντυπωσιακή, πλούσια περιπέτεια με μεγάλη διάρκεια, θεαματική δράση και, μερικές φορές, εντυπωσιακό στήσιμο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση