80 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πάρτε τον έλεγχο ενός ακροβάτη νίντζα που πρέπει να αποφύγει τους εχθρούς του και να φτάσει ζωντανός στην έξοδο κάθε επιπέδου. Αρπάξτε αυτήν την εγκεφαλική πρόκληση των 2.000 επιπέδων και μετά δημιουργήστε και κοινοποιήστε τις δικές σας πίστες με παίκτες απ' όλον τον κόσμο μέσω του προγράμματος επεξεργασίας επιπέδων και αντιμετωπίστε τους φίλους σας μέσα από ποικιλόμορφες λειτουργίες παιχνιδιού για πολλούς παίκτες. Το N++ ωθεί τα παιχνίδια πλατφόρμας στα όριά τους.

Είδος:Platformer, Puzzle
Δημιουργός:Metanet Software Inc
Πλατφόρμα:PC (2016), PS4, XboxOne (2017)
99
Πάνος "Calm Dreamer" Αλεξόπουλος
2016-02-10
Το Νplusplus είναι ακριβώς ο τίτλος που σε σκαλώνει, θες να παίζεις για πάντα και παράλληλα είναι αρκετά εύπεπτος ώστε να μη σε ενοχλεί – δεδομένου πως αντέχεις την ένταση και την ατμόσφαιρα ουφάδικου.
85
Γιώργος Νικολαΐδης
2016-02-08
Από τα καλύτερα indies της χρονιάς ένα hardcore puzzle platformer που θα σας κρατήσει κολλημένους για καιρό,
80
Σπύρος "Shinobi" Ασημάκης
2016-02-06
Το Ν++ έχει όλα εκείνα τα προσόντα που το καθιστούν απαραίτητο για τους λάτρεις των παιχνιδιών πλατφόρμας. Είναι διασκεδαστικό, εθιστικό και όσο χρειάζεται εκνευριστικό. Οι μηχανισμοί του είναι ξεκάθαροι και ο χειρισμός άψογος.
75
Μάνος Μαρίνος
2016-02-04
Θα σας κάνει να κολλήσετε μαζί του και ταυτόχρονα να κλαίτε σε μια γωνία.
60
Απόστολος Δρέζος
2015-09-02
Το N++, λοιπόν, αποτελεί ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και για λίγους. Πρέπει να διαθέτει κανείς αγάπη για τα ρετρο-φανή, όπως επίσης και παικτικές ικανότητες Νοτιο-Κορεάτη ποτισμένου με ενεργειακά ποτά που θα αρκούσαν για να εξοπλιστεί ένα μέσο περίπτερο. Αν ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία, προσέλθετε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση