59 Βαθμολόγιο
με βάση 16 κριτικές
6.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μπείτε στον επικίνδυνο κόσμο του Skull and Bones για να γίνετε οι πιο διαβόητοι πειρατές. Πάρτε μέρος σε συναρπαστικές ναυμαχίες, κατασκευάστε ποικιλία μοναδικών πλοίων, δημιουργήστε αναπάντεχες συμμαχίες, καθώς πηγαίνετε κόντρα στις πιθανότητες, και προκαλέστε χαμό στις θάλασσες. Γίνετε μέρος ενός καθηλωτικού κόσμου που προσφέρει νέες προκλήσεις και δυνατότητες σε κάθε σεζόν.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Ubisoft Singapore
Πλατφόρμα:PC, PS5, Xbox SeriesX|S
75
Ελένη Σαραντάκη (Xbox SeriesX)
gameslife!
2024-02-20
Μπορεί το Skull and Bones να μην είναι ο πνευματικός διάδοχος του Assassin's Creed IV: Black Flag που ήλπιζαν κάποιοι, είναι όμως ένα παιχνίδι που αξίζει να δοκιμάσετε.
75
Κλεάνθης Καραθάνος (PS5)
SAVE THE GAME
2024-02-18
Το Skull and Bones κάνει αρκετά "πειρατικά" πράγματα σωστά, αλλά έχει και διάφορες αστοχίες που το κρατούν πίσω.
70
Κώστας Καλλιανιώτης (PC)
Ragequit.gr
2024-02-16
Το Skull and Bones είναι οπτικά πανέμορφο και ο φρενήρης ρυθμός των ship-to-ship μαχών του μπορεί εν δυνάμει να προσφέρει έντονες PVP και PVE συγκινήσεις. Ωστόσο, ως αποτέλεσμα του ταραχώδους, υπερδεκαετούς κύκλου δημιουργίας του και της συνεπαγόμενης "κρίσης ταυτότητας" του game, τα high points του καταλήγουν να χάνονται μέσα σε μια θάλασσα μετριότητας.
60
Dimitris Karamanidis (PS5)
Busted.gr
2024-02-14
Έχει τα δυνατά του σημεία, όπως την πλεύση στην ανοιχτή θάλασσα και τις ναυμαχίες αλλά με την ανύπαρκτη ιστορία, παρά το φανταστικό πειρατικό σετάρισμα του 17ου αιώνα, η προσπάθεια για συλλογή resources και η αναβάθμιση του επίπεδου μας, πέρα από grindy καταλήγει μέχρι και επαναλαμβανόμενη.
60
Δημήτρης Πάκος (PC)
Gamelab.gr
2024-02-12
Ίσως έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί με τον ίδιο τρόπο που αναπτύχθηκε το Sea of Thieves τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα ότι το Skull and Bones έχει την ίδια δέσμευση για μακροζωία.
60
Χριστίνα Νικολιδάκη (PS5)
IGN Greece
2024-02-10
Το Skull and Bones είναι ένα ενδιαφέρον RPG ως ιδέα, αλλά η εκτέλεση θέλει ακόμα δουλειά. Σίγουρα υπάρχουν γερές βάσεις που ίσως του επιτρέψουν να εξελιχθεί σε ένα καλό παιχνίδι.
60
Βαγγέλης Στεργίου (PS5)
VG24.gr
2024-02-08
Το Skull and Bones μας άφησε με ανάμεικτες εντυπώσεις. Στον πυθμένα του φαίνεται ότι κάτι καλό ίσως να υπάρχει και μπορεί να διασωθεί αν η Ubisoft διορθώσει πράγματα και προβεί σε σημαντικές αλλαγές και προσθήκες.
55
Κωνσταντίνος Μπισμπίκης (PS5)
Psaddict.gr
2024-02-06
Ο άδειος κόσμος, το τεράστιο grinding και η επαναλαμβανόμενη του λούπα είναι από τις χειρότερες στο είδος. Αν καταφέρει να επιβιώσει και να φέρει ουσιαστικό περιεχόμενο μπορεί να υπάρχει άλλη άποψη στο μέλλον. Προς το παρόν δεν μπορώ να το προτείνω σε κανέναν εκεί έξω.
50
Θέμης Μπολτσής (PS5)
Unboxholics.com
2024-02-04
Σας προτείνω να το αποφύγετε, εκτός και αν λατρεύετε τους πειρατές και θέλετε να παίξετε το παιχνίδι σε co-op με φίλους σε κάποια προσφορά.
40
Νικόλας Μαρκόγλου
GameOver.gr
2024-02-02
Συνολικά, το Skull and Bones έρχεται ως ένα "άψυχο" παιχνίδι, προϊόν ενός ατέρμονου κύκλου ανάπτυξης, δίχως κάποιο συγκεκριμένο όραμα, πέραν από την πεποίθηση ότι πρέπει να βγει στην αγορά ένα ακόμα GAAS.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση