75 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Τρέξτε, πηδήξτε και κάνε τούμπες προς τα πίσω για να σώσετε τα κλεμμένα παιχνίδια Mini-Mario, καθώς καρφιά, κινούμενες πλατφόρμες και τούβλα που πέφτουν, στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας. Το κλασικό παιχνίδι του Game Boy Advance έρχεται τώρα και στο Nintendo Switch με νέο co-op play και ανανεωμένα γραφικά.

Είδος:Platformer, Puzzle
Δημιουργός:Nintendo
Πλατφόρμα:Switch
85
Νικήτας Καβουκλής (Switch)
Enternity.gr
2024-02-20
Ένα ακόμα παιχνίδι του Nintendo Switch που σας γνέφει να το προσθέσετε στη συλλογή σας.
84
Akiko (Switch)
Retropolis.gr
2024-02-18
Εθιστικό, η δυσκολία των γρίφων είναι ικανοποιητική και κλιμακούμενη, η μουσική και η κινησιολογία των παικτών είναι άψογη.
80
RooF (Switch)
ninty.gr
2024-02-16
Το Mario Vs Donkey Kong διατηρεί στο ακέραιο την γοητεία του πρωτοτύπου παιχνιδιού. Είτε είναι η πρώτη φορά που παίζεις αυτό το παιχνίδι, είτε είναι η πρώτη εμπειρία μαζί του, αυτό το διαμάντι υπόσχεται ώρες ψυχαγωγίας.
80
Βαγγέλης Καρπέτης (Switch)
Retropolis.gr
2024-02-14
Με άνω των 130 πιστών, εθιστικό gameplay, συνεργατικό παιχνίδι και πλήρως αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα, το Mario Vs. Donkey Kong θα σας προσφέρει αρκετές όμορφες στιγμές. Ακόμη και αν το παίξατε στην εποχή του, οι προσθήκες και αλλαγές δίνουν νέα πνοή στον τίτλο.
78
Γιάννης Σιδηρόπουλος (Switch)
SAVE THE GAME
2024-02-12
Το remake του Mario vs. Donkey Kong είναι μία αντικειμενική επανακυκλοφορία ενός ποιοτικού puzzle-platformer, που όμως συνεχίζει να περιορίζεται από τα εμπόδια του Game Boy Advance, αντί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Switch.
75
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
GameOver.gr
2024-02-10
Ένα παιχνίδι με το οποίο περάσαμε καλά και το οποίο μπορεί, υπό συνθήκες, να προσφέρει μπόλικες ώρες διασκέδασης και οικογενειακής χαλάρωσης, στο γνώριμο και χαλαρό στυλ με το οποίο μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια η Nintendo – και που, ειλικρινά, ελπίζουμε να μην σταματήσει να κάνει.
75
Παναγιώτης Τριάντης (Switch)
VG24.gr
2024-02-08
Το Mario vs. Donkey Kong είναι μια κυκλοφορία που ενδεχομένως ήθελε απλά να εκμεταλλευτεί το hype της ταινίας. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στον τεχνικό τομέα και φέρνει το παιχνίδι στο σήμερα. Όμως, παρά τις προσθήκες, παραμένει μικρό σε διάρκεια και δεν δικαιολογεί την τιμή του.
70
Παντελής Δασκαλέλος (Switch)
IGN Greece
2024-02-06
Ένα αξιόλογο remake του Mario vs. Donkey Kong που θα ικανοποιήσει τόσο τους λάτρεις του πρωτότυπου όσο και αυτούς που αρέσκονται σε puzzle/platforming εμπειρίες.
62
Zac Spyrou (Switch)
CyprusGamer
2024-02-04
Δεν έχει να πει κάτι, αλλά θα σε ψυχαγωγήσει σε ευχάριστες δόσεις και ωραίους κόσμους. Όσο μικρότερος είσαι τόσο πιο μεγάλη θα είναι η πρόκληση! Καλή προσθήκη στη σειρά Mario vs. Donkey Kong, ακριβή προσθήκη για τη διάρκειά της!
60
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
Unboxholics.com
2024-02-02
Δεν πρόκειται να συγκλονίσει κανέναν αλλά είναι ένα καλό puzzle platformer και ένα άψογο remake, με καλογυαλισμένο τεχνικό τομέα και αρκετές προσθήκες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση