77 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ανακαλύψτε τις πρώτες περιπέτειες της Lara Croft, πιστά αποκατεστημένες. Ακολουθήστε τη Lara Croft σε όλο τον κόσμο και αντιμετωπίστε θανάσιμους εχθρούς και επικίνδυνους μύθους. Η συλλογή περιλαμβάνει τους τίτλους: Tomb Raider I + Unfinished Business, Tomb Raider II + Golden Mask, Tomb Raider III + The Lost Artifact.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Aspyr
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
95
Στράτος Κοντεκάκης
Retropolis.gr
2024-03-12
Περιέχει τρία από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών που καθόρισαν τη βιομηχανία και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει όρεξη να ασχοληθεί.
80
Marioland (PS5)
game2.0
2024-03-10
Αν δεν σας αρέσουν τα tank controls και το παλιό καλό tomb raiding, η εν λόγω συλλογή δεν κάνει και πολλά για να σας αλλάξει γνώμη. Αν όμως έχετε μεγαλώσει με τις θρυλικές περιπέτειες της Lara Croft, τότε σίγουρα θα απολαύσετε αυτό το ταξίδι στην παιδική σας ηλικία αλλά και στο ένδοξο παρελθόν του gaming γενικότερα.
80
Γωγώ Κουρκουμέλη (PS5)
Psholics.gr
2024-03-08
Εν κατακλείδι, το Tomb Raider I-III Remastered αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να απολαύσετε τις τρεις πρώτες περιπέτειες της Lara Croft.
75
Αλέξανδρος Βουρής (Switch)
IGN Greece
2024-03-06
Ακονίστε τις γνώσεις σας σε φυσική και μυθολογία με μια συλλογή που αξίζει την προσοχή σας, όπως ακριβώς άξιζε λίγη παραπάνω προσοχή από τους δημιουργούς της.
70
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
VG24.gr
2024-03-04
Υπάρχουν προβλήματα, εντοπίζονται κάποιες αστοχίες, αλλά είναι μια καλοδεχούμενη κυκλοφορία, γεμάτη με νοσταλγία και ιστορία, ενώ οι αλλαγές που έχουν γίνει δεν είναι πρόχειρες και επιφανειακές.
60
Νικήτας Καβουκλής (PS5)
Enternity.gr
2024-03-02
Δυστυχώς, είναι μάλλον μια "άκαιρη" κυκλοφορία, που δεν θα συγκινήσει τις νεαρές ηλικίες, χρήσιμη πάντως όσον αφορά τη διατήρηση, τη συντήρηση και την ας μας επιτραπεί η έκφραση, αναβάθμιση της ιστορίας των video games.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση