78 Βαθμολόγιο
με βάση 12 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

New Eden, 1695. Η Antea Duarte και ο Red mac Raith είναι ζευγάρι και Banishers, κυνηγοί φαντασμάτων που ορκίστηκαν να προστατεύουν τους ζωντανούς από την απειλή των φαντασμάτων. Μετά από μια καταστροφική αποστολή, η Antea τραυματίζεται θανάσιμα και γίνεται ένα από τα πνεύματα που απεχθάνεται. Στη στοιχειωμένη άγρια φύση της Βόρειας Αμερικής, το ζευγάρι αναζητά απεγνωσμένα έναν τρόπο να απελευθερώσει την Antea από την δυσμενή θέση που βρίσκεται.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Don't Nod
Πλατφόρμα:PC, PS5, Xbox SeriesX|S
85
Οδυσσέας Γιαννιώτης (PS5)
GameOver.gr
2024-02-18
Όλα καλά και όμορφα, ο τίτλος έχει φανταστική ατμόσφαιρα, τρομερούς διαλόγους, ένα βαρύ, στοιχειωμένο κλίμα που κρατά από την αρχή μέχρι το τέλος και ένα gameplay που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.
80
Dimitris Vlachos (PS5)
Busted.gr
2024-02-16
Το Banishers: Ghosts of New Eden είναι η επιτομή των διαφόρων προσπαθειών του studio και μας δείχνει ότι είναι έτοιμο για πιο μεγάλα πράγματα. Αν δεν υπήρχαν και τα τεχνικά προβλήματα θα μιλούσαμε για ένα άρτιο αποτέλεσμα που μπορεί να σταθεί εύκολα ανάμεσα σε μεγάλα ΑΑΑ παιχνίδια του είδους.
80
George Nterilas (PC)
CyprusGamer
2024-02-14
Δουλεμένοι χαρακτήρες, άρτια μουσική και ένα τίμιο σύστημα μάχης, το οποίο σίγουρα έχει τα μελανά του σημεία, συνθέτουν ένα πολύ δεμένο σύνολο, όντας η πιο ώριμη δουλειά του Γαλλικού studio μέχρι και σήμερα.
80
Στυλιανός Αλμπανίδης (PS5)
Enternity.gr
2024-02-12
Μέσα από 30 ώρες που χρειάζεται για να ολοκληρώσει κανείς τη βασική ιστορία του παιχνιδιού, το μόνο σίγουρο είναι πως το Banishers: Ghost of New Eden καταφέρνει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και πολλοί θα επιστρέψουν σε αυτό για να τα εναλλακτικά φινάλε που προσφέρει.
80
Μίλτος Παγωνίδης (PS5)
gameslife!
2024-02-10
Προτείνεται στους φίλους του Vampyr και σε όσους θέλουν να παίξουν ένα story-driven action RPG. Η μάχη του δεν έχει ιδιαίτερο βάθος αλλά το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και οι χαρακτήρες είναι ιδιαίτερα προσεγμένοι. Αν θεματικά σας φαίνεται ενδιαφέρον, σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.
80
Γωγώ Κουρκουμέλη (PS5)
Psholics.gr
2024-02-08
Το κυνήγι φαντασμάτων μοιάζει όσο ρεαλιστικό θα μπορούσε να είναι, ενώ η απολαυστική εξερεύνηση δεν σταματάει ποτέ, και παρόλο που θα μπορούσε να αποκτήσει ένα λίγο πιο εμπλουτισμένο σύστημα μάχης, δεν παύει να αποτελεί μια από τις πιο φρέσκιες και εθιστικές εμπειρίες της γενιάς που διανύουμε.
80
Spookygr (Xbox SeriesX)
Retro X Gamers
2024-02-06
Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού λειτουργούν σωστά και το open world στοιχείο λειτουργεί όσο χρειάζεται για να δώσει το βάθος που χρειάζεται ο κύκλος στο κομμάτι της εξερεύνησης. Είναι ένας αξιόλογος τίτλος.
75
GSak (PS5)
game2.0
2024-02-04
Το Banishers: Ghost Of New Eden είναι μια τίμια, καλογραμμένη περιπέτεια. Συν τοις άλλοις διαθέτει και replayability, καθώς υπάρχουν πολλαπλά τέλη και διαφορετικές εκβάσεις της ιστορίας. Δυστυχώς ως προς το gameplay δεν ξεφεύγει από τα τετριμμένα.
70
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS5)
Psaddict.gr
2024-02-02
Το Banishers: Ghosts Of New Eden είναι σίγουρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της Don't Nod που βασίζεται στα εξορισμού καλά στοιχεία του studio, το δυνατό storytelling και χαρακτήρες με ηθικά διλήμματα, ταυτόχρονα όμως λυγίζει κάτω από το βάρος του και κινείται σε χλιαρά νερά στους RPG μηχανισμούς του και στο gameplay.
70
Στρατής Ζουμπουλιάς
XplayGR
2024-02-01
Το Banishers: Ghosts Of New Eden παντρεύει μια εξαιρετική αφήγηση με ένα ελκυστικό και απολαυστικό gameplay. Κάποια τεχνικά προβλήματα το εμποδίζουν από το να είναι τέλειο, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον και καινοτόμο action RPG με μερικές ατέλειες εδώ και εκεί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση