66 Βαθμολόγιο
με βάση 14 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Suicide Squad: Kill the Justice League είναι ένα πρωτοποριακό στο είδος του TPS, όπου η απόλυτη ομάδα απροσάρμοστων πρέπει να κάνει το ακατόρθωτο: Να σκοτώσει τη Justice League.

Είδος:Action, Adventure, TPS
Δημιουργός:Rocksteady Studios
Πλατφόρμα:PC, PS5, Xbox SeriesX|S
80
Κωνσταντίνος Μικρούδης (PC)
SAVE THE GAME
2024-02-20
Το Suicide Squad καταφέρνει (αν το βοηθήσετε και εσείς λίγο) να πετάξει, παρά τα βαρίδια των live-service στοιχείων που έχει δεμένα στα πόδια του.
75
Αλέξανδρος Ατσκακάνης (PS5)
Joystick
2024-02-18
Το παιχνίδι θέλει χρόνο προσαρμογής από τον παίχτη. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις να παίζεις και να νιώσεις άνετα από την πρώτη ώρα. Χρειάζεται να επενδύσεις χρόνο για να μπορείς να απολαύσεις το gameplay. Αν το παιχνίδι συμπεριλαμβανόταν σε μια από τις συνδρομητικές υπηρεσίες (gamepass κλπ) ο κόσμος πιστεύω ότι θα είχε πολύ διαφορετική ανταπόκριση.
70
Κωνσταντίνος Μπισμπίκης (PS5)
Psaddict.gr
2024-02-16
Σίγουρα δεν μιλάμε για την αποτυχία που θα περίμεναν κάποιοι καθώς τα δύο βασικά στοιχεία του, ιστορία και gameplay είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.
70
Βασίλης Ξερικός (PC)
Ragequit.gr
2024-02-14
Το Suicide Squad Kill The Justice League είναι ένα άνισο παιχνίδι, θύμα των συνθηκών της αγοράς.
70
Spookygr (PC)
Retro X Gamers
2024-02-12
Ένα φανταστικό παιχνίδι αφήγησης, γεμάτο με έξοχους γραμμένους χαρακτήρες, με φρενήρεις καταστάσεις και πραγματικά επικές σκηνές. που μπορεί επίσης να βασιστεί σε συμπαγές, ξέφρενο και διασκεδαστικό παιχνίδι ακόμα και στις πιο περίεργες στιγμές, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε μαζί με φίλους. Είναι κρίμα που ο ανοιχτός κόσμος που δημιουργήθηκε για την περίσταση δεν υποστηρίζει αυτά τα στοιχεία με μεγαλύτερη πεποίθηση...
65
John-el (PS5)
game2.0
2024-02-10
Έχει ωραία ιστορία, ατμόσφαιρα και κινηματογραφικές σκηνές, αλλά «αυτοκτονεί» με το βαρετό και επαναλαμβανόμενο gameplay του. Δεν είναι κακό, απλά μέτριο και σίγουρα κατώτερο από ότι μας έχει συνηθίσει η Rocksteady.
65
Ελένη Δρίβα (PS5)
VG24.gr
2024-02-08
Ένας τίτλος που δεν θα προτείναμε αυτή τη στιγμή. Η ποιότητα της Rocksteady Studios είναι εμφανής σε πολλά σημεία, αλλά όταν πρόκειται για το κομμάτι του live service, τα προβλήματα είναι πολλά.
60
Dimitris Karamanidis (PS5)
Busted.gr
2024-02-06
Το αν τα καταφέρνει είναι ανάλογα τη σκοπιά που το κοιτάμε. Αν είναι ένα αντίστοιχο Akrham, όχι γιατί το είδος δεν το αφήνει να γίνει αλλά αν το συγκρίνουμε με ένα The Division ή ακόμα και με ένα Destiny η συνταγή εδώ έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον.
55
Θύμιος Ροβήλος (PS5)
Alttab
2024-02-04
Ενα σεβαστό looter shooter με το προσωπειο της Suicide Squad, γεμάτο με τις ίδιες αποστολές, μια άδεια πόλη, προβλέψιμο αλλά σχετικά ευχάριστο gameplay και μια λησμονημένη ιστορία.
50
Νικόλας Μαρκόγλου (PS5)
GameOver.gr
2024-02-02
Εκ του αποτελέσματος, στη συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο που επιτεύχθηκε είναι να μεταφερθεί ένα απελπιστικά μονότονο υλικό, που με δυσκολία καταφέρνει να διατηρήσει το ενδιαφέρον έως το τέλος της βασικής ιστορίας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση