86 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Συνεργάσου με μια παράξενη ομάδα ηρώων για να σώσεις την Star Road και να σταματήσεις την ταραχοποιό συμμορία Smithy. Αυτό το πολύχρωμο RPG έχει ανανεωμένα γραφικά και κινηματογραφικές εικόνες που προσθέτουν ακόμα περισσότερη γοητεία στην απροσδόκητη συμμαχία μεταξύ του Mario, του Bowser, της Peach και των αρχικών χαρακτήρων Mallow και Geno.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Square Enix
Πλατφόρμα:Switch
90
Έκτωρ Αποστολόπουλος (Switch)
Enternity.gr
2023-11-08
Μπορεί το Super Mario RPG να μην έχει τη δυνατότητα να αγγίξει το classic status της πρωταρχικής του μορφής, οι developers όμως παρέδωσαν μαθήματα για το πώς μπορεί να μεταφερθεί ένας ιστορικός τίτλος με safe αλλά και διασκεδαστικό τρόπο.
90
Κωνσταντίνος Τσιάντας (Switch)
ggunews.gr
2023-11-06
Η Nintendo αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι τα παιχνίδια της είναι διαχρονικά. Αλλάζοντας μόνο τον οπτικό τομέα και πολύ λίγο το gameplay, φέρνει ένα παιχνίδι σχεδόν 30 ετίας πίσω και το κάνει να μοιάζει καινούργιο και φρέσκο.
85
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
GameOver.gr
2023-11-04
Tο Super Mario RPG είναι ένα παιχνίδι που θα ταξιδέψει τον παίκτη, θα του υπενθυμίσει νοσταλγικά όμορφες στιγμές από τα παλιά...και θα επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά γιατί κάθε περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Mario, όπως και όπου και αν εκτυλίσσεται, αποτελεί σημείο αναφοράς στη βιομηχανία.
80
Γιάννης Σιδηρόπουλος (Switch)
SAVE THE GAME
2023-11-02
Με το remake του Super Mario RPG θα μπορέσετε να καταλάβετε το γιατί το original ανήκει στα αγαπημένα "classics" του SNES. Παίζεται πολύ ευχάριστα, θα μπορούσαν όμως να γίνουν λίγες ακόμη παραδοχές για να καταγραφεί και ως "classic" και του Switch.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση