80 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Διάγραψε το παρελθόν σου για να προστατέψεις το μέλλον σου. Κάποτε ένας θρυλικός yakuza, ο Kazuma Kiryu σκηνοθέτησε τον θάνατό του και άλλαξε το όνομά του για να προστατεύσει την οικογένειά του. Τώρα, πρέπει να αντιμετωπίσει έναν μυστηριώδη αντίπαλο που προσπαθεί να τον βγάλει από την κρυψώνα του.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Ryu Ga Gotoku Studio
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, XboxOne, Xbox SeriesX|S
90
Lefkos Savvides (PC)
CyprusGamer
2023-11-12
Με μία καθηλωτική ιστορία, που δένει δυνατό action gameplay και συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές, το Gaiden είναι ένα must play παιχνίδι για τους υφιστάμενους fans της σειράς. Όμως, αν δεν έχετε παίξει τουλάχιστον το 7, θα έλεγα αποφύγετε το και ξεκινάτε εκεί, trust me, it's worth it.
80
Ilias Boutsis (PS5)
Busted.gr
2023-11-10
Θα σας ταξιδεύσει στα σκοτεινά μονοπάτια της Ιαπωνίας και θα περάσετε ευχάριστα με αυτό το παιχνίδι μιας και είναι από τους τίτλους που δεν θέλουν τρελή σκέψη ώστε να το ευχαριστηθεί κάποιος και προτιμώ τέτοια παιχνίδια γυρνώντας από μία κουραστική μέρα στην δουλειά.
80
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS5)
Psaddict.gr
2023-11-08
Καταφέρνει, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, να εισάγει νέους χαρακτήρες, να προσδώσει περισσότερο βάθος στην προσωπικότητα του Kiryu, να εμπλουτίσει τα γεγονότα του προηγούμενου τίτλου της σειράς και να μας προετοιμάσει για τον επόμενο, χωρίς στην πορεία να χάνει το παραμικρό από την ξεχωριστή φύση του, που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια.
76
Σωτήρης Τσόπουλος (PS5)
GameWorld
2023-11-06
Μία τελευταία γεύση από το παλιό καλό Like a Dragon.
76
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
Ragequit.gr
2023-11-04
Μια νέα, "μικρή", περιπέτεια για τον Kazuma Kiryu, η οποία όμως παραμένει εξέχουσα διασκεδαστική για τον Man Who Erased His Name...
75
Θάνος Ψαρράς (PC)
Joystick
2023-11-02
Αν είστε fan της σειράς Like a Dragon/Yakuza, το Gaiden: The Man Who Erased His Name είναι μία ολοκληρωμένη εμπειρία από τις καλύτερες στιγμές των περιπετειών του Kiryu. Αν δεν είστε, δεν θα λέγαμε ότι αποτελεί την καλύτερη εισαγωγή, κυρίως από θέμα σεναρίου, αλλά το Κάστρο, οι χαρακτήρες και ένας από τους πιο Σούπερ Σταρ πρωταγωνιστές που έχουν γραφτεί στην ιστορία γέρνουν την ζυγαριά προς μία θετική όψη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση