85 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αναλάβετε τον ρόλο ενός πραγματικού αφεντικού και γράψτε τη δική σας ποδοσφαιρική ιστορία στο Football Manager 2024, την πιο ολοκληρωμένη έκδοση της σειράς. Είτε είστε από τους μάνατζερ που τους αρέσει να ξεκινούν από το μηδέν είτε από εκείνους που προτιμούν την άμεση δόξα, σας περιμένει η τέλεια πρόκληση. Με διαθέσιμα για πρώτη φορά τα πρωταθλήματα J1 League, J2 League, J3 League, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες στην Ιαπωνία.

Είδος:Sports
Δημιουργός:Sports Interactive
Πλατφόρμα:PC
90
Γιώργος Τανής (PC)
Joystick
2023-11-08
Το Football Manager 2024 αντιπροσωπεύει το τελευταίο κεφάλαιο πριν από τις μεγάλες αλλαγές που θα φέρει η σειρά. Παρά την ανανέωση, το φετινό παιχνίδι προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις.
85
Ρωμανός Βαφειάδης (PC)
Gamelab.gr
2023-11-06
Αν είστε φαν των Football Manager παιχνιδιών σίγουρα θα το λατρέψετε. Αν από την άλλη δεν είστε, τότε καλύτερα να μην το ακουμπήσετε καν γιατί θα βαρεθείτε πολύ γρήγορα. Αυτοί όμως της πρώτης κατηγορίας, σίγουρα θα περάσουν αρκετά ποιοτικά τον χρόνο τους, ειδικά αν δουν την ομάδα τους να διαπρέπει.
85
Πάνος Τσαμπούκος (PC)
SAVE THE GAME
2023-11-04
Το Football Manager 2024 είναι ακριβώς αυτό που οραματίστηκε η Sports Interactive πέρσι και που φέτος κατάφερε να μας το μεταδώσει. Καλύτερα physics, ανανεωμένα set pieces και η φυσικά η δυνατότητα να συνεχίζεις τα περσινά σου saves συμπληρώνουν την προπονητική εμπειρία του FM, η οποία όμως παραμένει κατά κύριο λόγο η ίδια.
80
antonakis1990 (PC)
Busted.gr
2023-11-02
Μία αξιοπρεπέστατη συνέχεια της σειράς με στοχευμένες και ουσιαστικές αλλαγές. Το Customization έχει βελτιωθεί πολύ ενώ πλέον μπορείς να φορτώσεις όλα σου τα save από το Football Manager 2023.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση