78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Γνωρίστε το σύμπαν του League of Legends από μια νέα οπτική. Τολμήστε να μπείτε στον ειδυλλιακό αλλά ύπουλο κόσμο του Freljord ως Nunu, ένα νεαρό αγόρι σε αναζήτηση της χαμένης του μητέρας. Ξεθάψτε τα μυστικά, τους μύθους και τους θρύλους που είναι θαμμένοι βαθιά μέσα στην παγωμένη τούνδρα μαζί με τον καλύτερό σας φίλο, ένα σοφό και παιχνιδιάρικο γέτι που ονομάζεται Willump, και ξετυλίξτε μια εμπνευσμένη ιστορία λύνοντας έναν γρίφο τη φορά.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Tequila Works
Πλατφόρμα:PC, Switch
85
Ερασμία Ντεμέ (PC)
Gamelab.gr
2023-11-08
Γενικά είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι, γεμάτο γρίφους, με όμορφα γραφικά και χρώματα.
85
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
Joystick
2023-11-06
Το Song of Nunu: A League of Legends Story μπορεί να θεωρηθεί ως μία εξαιρετικά ελκυστική και εμπνευσμένη δημιουργία από τη Riot Forge. Με την εξαιρετική του παρουσίαση, τους πλούσιους χαρακτήρες και την αφήγησή του, ο νέος τίτλος "δένει" αρμονικά στην υβριδική κονσόλα της Nintendo.
70
GSak (PC)
game2.0
2023-11-04
Αποτελεί ένα τίμιο action-adventure για όλες τις ηλικίες, που ενώ μπορεί να μην διαθέτει βάθος ή κάτι το ξεχωριστό, έχει καρδιά και μεράκι. Για την ακρίβεια, είναι ότι πρέπει για παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με τέτοια παιχνίδια.
70
Παναγιώτης Τριάντης (Switch)
VG24.gr
2023-11-02
Η αθώα και ξέγνοιαστη οπτική του Nunu και τα μυστήρια του Willump δημιουργούν μια ιστορία που μας συνεπήρε. Το gameplay του είναι αρκετά απλό και πιστεύουμε πως είχε περιθώριο να ανέβει ένα σκαλοπάτι ως προς την πολυπλοκότητα και τη δυσκολία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση