90 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το COCOON είναι ένα μοναδικό puzzle adventure με κόσμους που βρίσκονται μέσα σε άλλους κόσμους. Κάθε κόσμος υπάρχει μέσα σε μια σφαίρα που μπορείς να κουβαλάς στην πλάτη σου. Ταξιδεύοντας από τον έναν κόσμο στον άλλο μπορείς να συνδυάσεις, να ελέγξεις ή να τους αλλάξεις θέσεις για να λύσεις τους γρίφους τους.

Είδος:Adventure, Puzzle
Δημιουργός:Geometric Interactive
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
90
Έκτωρ Αποστολόπουλος (PS5)
Enternity.gr
2023-10-08
Το Cocoon παίρνει τον παίκτη από το χεράκι και τον ταξιδεύει μέσα σε κόσμους που θα του ακονίσουν τον μυαλό με μοναδικό τρόπο και θα τον βάλουν να αναρωτηθεί για κάποια πράγματα πέρα από την επιφάνεια του παιχνιδιού.
90
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
GameOver.gr
2023-10-06
Το Cocoon αποτελεί ένα πραγματικά δυνατό ξεκίνημα για την Geometric Interactive που μας επιτρέπει, για λίγο, να ξεχάσουμε ότι η Playdead έχει χρόνια να μας παρουσιάσει ένα νέο δείγμα γραφής.
90
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS5)
Psaddict.gr
2023-10-04
Το Cocoon καταφέρνει με το σπαθί του να αποτελεί, πέραν πάσης αμφιβολίας, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που είδαμε φέτος. Πρόκειται για ένα πανέξυπνο, αλλά και απόλυτα προσβάσιμο, παιχνίδι γρίφων, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις αρετές του είδους.
90
Γιάννης Βουγαζιανός (Xbox SeriesX)
VG24.gr
2023-10-02
Αν αφαιρέσουμε τη σύντομη διάρκειά του και την ελλιπή φαντασία σε ορισμένα bossfights, το Cocoon αποτελεί ένα must play για όλους τους fans και μη του είδους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση