74 Βαθμολόγιο
με βάση 17 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ζήσε την ιστορία του Μπασίμ, ενός πονηρού κλέφτη του δρόμου με εφιαλτικά οράματα, που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης γνωστής ως Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Ubisoft Bordeaux
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, XboxOne, Xbox SeriesX|S
85
Βασιλική Κατίδου
IGN Greece
2023-10-20
Το Assassin's Creed Mirage έρχεται σε επαφή με τις ρίζες του, προσφέροντας μια συμπυκνωμένη εμπειρία στους γεμάτους ζωή δρόμους της Βαγδάτης.
80
Γιώργος Τανής (PC)
Joystick
2023-10-18
Το Assassin's Creed Mirage ήταν για μένα η πιο ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς. Λειτουργεί περισσότερο σαν φόρος τιμής στα πρώτα παιχνίδια της σειράς και καλεί τους παλιούς οπαδούς να επιστρέψουν. Παρά τα διάφορα προβλήματα που έχει, το Mirage μας αποδεικνύει κάτι απλό. Ότι η ποιότητα θα υπερέχει πάντα έναντι της ποσότητας.
80
Χριστόφορος Πόλυγγερ (PS5)
SAVE THE GAME
2023-10-16
Στη ραχοκοκαλιά του Assassins Creed Mirage αντικρίζουμε τόσο εκσυγχρονισμένα, παλαιότερα αγαπημένα χαρακτηριστικά όσο και μερικά νεότερα του σύγχρονου παρελθόντος, ικανά να γεμίσουν τις καρδιές όλων των φίλων της σειράς.
78
Ελένη Σαραντάκη (Xbox SeriesX)
gameslife!
2023-10-14
Οι περισσότεροι φίλοι του εν λόγω franchise ενθουσιάζονται με το Hidden Blade, το parkour και το stealth. Στο Mirage έχουμε σε αφθονία και τα τρία και μπορούμε να ταξιδέψουμε στο παρελθόν με αρκετές δόσεις νοσταλγίας. Αν δούμε το παιχνίδι από αυτή τη σκοπιά, σίγουρα ο τίτλος εκπλήρωσε τον προορισμό του!
78
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
Ragequit.gr
2023-10-12
Σαν να ξανασυναντάς έναν παλιό σου φίλο, μετά από χρόνια. Γνωρίζεις και αναγνωρίζεις τις παραξενιές του, τα χούγια του, όμως παράλληλα απολαμβάνεις την παρέα του.
75
Νικήτας Καβουκλής (PS4, PS5)
Enternity.gr
2023-10-10
Το Assassin's Creed Mirage αφήνει ανάμικτες εντυπώσεις. Σίγουρα πάντως οι φίλοι της σειράς θα πρέπει να ασχοληθούν μαζί του, καθώς θα τους γυρίσει πίσω στις εποχές που τα στοιχεία RPG δεν ήταν τόσα που να τους αποσπάνε από τη δράση.
70
Dimitris Karamanidis (PS5)
Busted.gr
2023-10-08
Οφείλω να ομολογήσω ότι μου είχε λείψει ένα συμαζεμένο «ορθόδοξο» Assassin's Creed και στο Mirage το βρήκα και το χάρηκα, με τις όποιες αδυναμίες του.
70
Σταύρος Λιναρδάκος (PS5)
GameOver.gr
2023-10-06
Δεν παίρνει ρίσκα και δεν προσφέρει κάτι πραγματικά νέο στο ιστορικό franchise της Ubisoft. Ωστόσο, με το σωστά "συμπιεσμένο" περιεχόμενό του καταφέρνει να παρουσιάσει μια επιστροφή στις ρίζες, που ίσως ανανεώσει το ενδιαφέρον των φίλων της σειράς.
70
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS5)
Psaddict.gr
2023-10-04
Το Mirage είναι το πρώτο, αλλά όχι και τόσο σταθερό, βήμα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Η χρυσή τομή σε καμία περίπτωση δεν έχει βρεθεί, όμως η έμφαση στο stealth, το πιο "μετρημένο" περιεχόμενο και η επιστροφή του τάγματος στο επίκεντρο της αφήγησης είναι στοιχεία που μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε, έστω και ελαφρώς.
70
Λεωνίδας Πάτρας (PS5)
VG24.gr
2023-10-02
Το Mirage θα περάσει στην ιστορία ως ένα απλό filler και ο Basim ως ένας από τους πιο άψυχους πρωταγωνιστές της σειράς. Κρίμα, γιατί πάνω στο όμορφο setting της ακμάζουσας Βαγδάτης, η Ubisoft θα μπορούσε να χτίσει κάτι πολύ καλύτερο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση