82 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Lies of P είναι ένα συναρπαστικό soulslike που παίρνει την ιστορία του Πινόκιο, την ανατρέπει και την τοποθετεί στο σκοτεινά κομψό σκηνικό της εποχής της Belle Epoque. Ο Πινόκιο πρέπει να πολεμήσει για την επιβίωσή του χρησιμοποιώντας πληθώρα όπλων και Legions Arms με δυνατότητα εναλλαγής που διαθέτουν ειδικές ικανότητες. Επίσης θα συναντήσει μη-εχθρικούς χαρακτήρες, αλλά θα πρέπει να τον βοηθήσετε να πει ψέματα για να πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει άνθρωπος.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Neowiz
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, XboxOne, Xbox SeriesX|S
85
Παναγιώτης Πετρόπουλος
Enternity.gr
2023-10-14
Το action RPG των Neowiz και η Round8 δεν απογοητεύει, όντας ότι κοντινότερο είδαμε ποτέ στο Bloodborne, αλλά με τη δική του πλούσια ιστορία και με ένα τεράστιο εύρος στο customization που προσφέρει εντυπωσιακή ευλυγισία στον τρόπο παιχνιδιού.
85
GSak (PC)
game2.0
2023-10-12
Πιθανόν αποτελεί το καλύτερο soulslike εκτός FromSoftware αυτή την στιγμή, ή έστω ότι πιο κοντινό στα παιχνίδια της From, κάτι διόλου ευκαταφρόνητο. Μακάρι να δούμε ακόμα περισσότερα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα από ένα sequel στο μέλλον.
85
Konstantinos Tiggos
ggunews.gr
2023-10-10
Το Lies of P είναι από τα καλύτερα souls-like games που έχουν βγει μέχρι στιγμής.
80
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
GameOver.gr
2023-10-08
Συνολικά πάντως το Lies of P έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα θετικά στοιχεία παρά αρνητικά, μεταφέροντας μία χορταστική εμπειρία, όπου η ποικιλία σε εχθρούς (αν και άνιση σε σημεία) υποστηρίζει με το παραπάνω τη διάρκειά του.
80
Γιώργος Δρίτσας (Xbox SeriesS)
SAVE THE GAME
2023-10-06
Μια «αυθεντική αντιγραφή». Το Lies of P είναι ένα απολαυστικό «souls-like» που δεν απομακρύνεται αρκετά από τη συνταγή, ούτε στερείται πλήρως φρέσκων ιδεών. Αναντίρρητα ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για «Souls» κι ένα πολύ καλογυαλισμένο videogame.
80
Στράτος Χατζηνικολάου (PC)
Unboxholics.com
2023-10-04
Είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους και αξίζει σίγουρα την προσοχή σας εάν λατρεύετε τα παιχνίδια της FromSoftware, όπως είναι για παράδειγμα το Bloodborne.
78
Άλεξ Κατσαρός (Xbox SeriesX)
GameWorld
2023-10-02
Ένα δυνατό Soulslike που αξίζει μια ευκαιρία, αν είστε fans του Πινόκιο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση