82 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
8.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Lies of P είναι ένα συναρπαστικό soulslike που παίρνει την ιστορία του Πινόκιο, την ανατρέπει και την τοποθετεί στο σκοτεινά κομψό σκηνικό της εποχής της Belle Epoque. Ο Πινόκιο πρέπει να πολεμήσει για την επιβίωσή του χρησιμοποιώντας πληθώρα όπλων και Legions Arms με δυνατότητα εναλλαγής που διαθέτουν ειδικές ικανότητες. Επίσης θα συναντήσει μη-εχθρικούς χαρακτήρες, αλλά θα πρέπει να τον βοηθήσετε να πει ψέματα για να πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει άνθρωπος.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Neowiz
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, XboxOne, Xbox SeriesX|S
85
Παναγιώτης Πετρόπουλος
Enternity.gr
2023-10-20
Το Lies of P είναι ένα πανέμορφο soulslike action RPG, με πλούσιο σύστημα αναβαθμίσεων, πληθώρα customization και σενάριο με βάθος πέρα από κάθε προσδοκία.
85
GSak (PC)
game2.0
2023-10-18
Πιθανόν αποτελεί το καλύτερο soulslike εκτός FromSoftware αυτή την στιγμή, ή έστω ότι πιο κοντινό στα παιχνίδια της From, κάτι διόλου ευκαταφρόνητο. Μακάρι να δούμε ακόμα περισσότερα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα από ένα sequel στο μέλλον.
85
Κωνσταντίνος Τίγγος (PC)
ggunews.gr
2023-10-16
Το Lies of P είναι από τα καλύτερα souls-like games που έχουν βγει μέχρι στιγμής.
85
Νικόλας Ρεΐσης
IGN Greece
2023-10-14
Αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν must-play τίτλο για τους λάτρεις του Bloodborne.
80
Giorgos Fragkiadakis (PC)
CyprusGamer
2023-10-12
Αν και το Lies of P δεν απομακρύνεται πολύ από τις soul-like ρίζες του, παίζει το ρόλο του εξαιρετικά καλά σε ένα πανέμορφο σκοτεινό φανταστικό περιβάλλον και με μεγάλη ευκολία θα το χαρακτηρίσω ως το καλύτερο Souls-like Non-FromSoftware παιχνίδι και "Bloodborne 2".
80
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
GameOver.gr
2023-10-10
Συνολικά πάντως το Lies of P έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα θετικά στοιχεία παρά αρνητικά, μεταφέροντας μία χορταστική εμπειρία, όπου η ποικιλία σε εχθρούς (αν και άνιση σε σημεία) υποστηρίζει με το παραπάνω τη διάρκειά του.
80
Fockos (Xbox SeriesX)
Retropolis.gr
2023-10-08
Η μεγάλη διάρκεια του κάνει πολύ δύσκολο να παίξω άλλου τέτοιους είδους παιχνίδι παρόλο που ομολογώ ότι gameplayακα με κράτησε και το κατατάσσω ίσως σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ως και σήμερα.
80
Γιώργος Δρίτσας (Xbox SeriesS)
SAVE THE GAME
2023-10-06
Μια «αυθεντική αντιγραφή». Το Lies of P είναι ένα απολαυστικό «souls-like» που δεν απομακρύνεται αρκετά από τη συνταγή, ούτε στερείται πλήρως φρέσκων ιδεών. Αναντίρρητα ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για «Souls» κι ένα πολύ καλογυαλισμένο videogame.
80
Στράτος Χατζηνικολάου (PC)
Unboxholics.com
2023-10-04
Είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους και αξίζει σίγουρα την προσοχή σας εάν λατρεύετε τα παιχνίδια της FromSoftware, όπως είναι για παράδειγμα το Bloodborne.
78
Άλεξ Κατσαρός (Xbox SeriesX)
GameWorld
2023-10-02
Ένα δυνατό Soulslike που αξίζει μια ευκαιρία, αν είστε fans του Πινόκιο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση