68 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ρυθμική δράση με κομμάτια που θα κάνουν εσένα και τους φίλους σου να κινηθείτε στους ρυθμούς της Samba. 40 επιτυχίες από τα πιο δημοφιλή είδη στον κόσμο, όπως EDM, pop, Latin και άλλα. Επιπλέον, με μια μεγάλη ποικιλία από minigames και προκλήσεις για να απολαύσεις.

Είδος:Action, Rhythm
Δημιουργός:Sega
Πλατφόρμα:iOS, MetaQuest, Switch
70
antonakis1990 (Switch)
Busted.gr
2024-01-08
Είναι ένας τίτλος που πραγματικά θα διασκεδάσετε.
70
Marioland (Switch)
game2.0
2024-01-06
Αν είστε φαν του είδους και θέλετε να διασκεδάσετε με φίλους (τόσο από κοντά, όσο και online), το Samba de Amigo: Party Central είναι καλή επιλογή για να σηκωθείτε από τον καναπέ και να χορέψετε.
70
Παναγιώτης Τριάντης (Switch)
VG24.gr
2024-01-04
Το Samba de Amigo: Party Central είναι ένα διασκεδαστικό rhythm παιχνίδι, που θα καλύψει όσους θέλουν να παίξουν τόσο με τα κουμπιά, όσο και με τα motion controls. Το περιεχόμενο είναι αρκετό, με τα World Party και StreamiGo! Modes να ξεχωρίζουν.
60
Μιχάλης Χασάπης (Switch)
GameOver.gr
2024-01-02
Το Samba de Amigo μπορεί να προσφέρει σίγουρα στιγμές διασκέδασης. Θα θέλαμε όμως το playlist να ήταν πιο πολυποίκιλο, ώστε να καλύπτει πιο ευρεία μουσικά γούστα και γενικά θα θέλαμε το παιχνίδι να μας άφηνε την αίσθηση ότι έχει περισσότερο βάθος από την εφήμερη εμπειρία που προσφέρει. Ίσως αυτή είναι η μοίρα του ως παιχνίδι του είδους...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση