94 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αφήστε το στίγμα σας στα Forgotten Realms σε αυτήν την κινηματογραφική περιπέτεια D&D που παίζεται σε γύρους. Ενώστε τις δυνάμεις σας με ένα καστ πολύπλοκων χαρακτήρων, καθώς μαζεύετε λάφυρα, πολεμάτε και ερωτεύεστε, εξερευνώντας τα Forgotten Realms - και ακόμα παραπέρα. Επιλέξτε να πάρετε την πρωτοβουλία και αξιοποιήστε τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα με ομαλή, στρατηγική μάχη.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Larian Studios
Πλατφόρμα:PC, PS5
100
Lev N. Myshkin (PC)
game2.0
2023-08-16
Το Baldur's Gate 3 είναι ένα μεγαλειώδες RPG αδιανόητης κλίμακας. Όχι μόνο δεν λυγίζει υπό το βάρος του ονόματος και των φιλοδοξιών του, αλλά καταφέρνει να διαπρέψει και να καινοτομήσει μέσα από αυτές.
100
Γιώργος Τανής (PC)
Joystick
2023-08-14
Το Baldur's Gate 3 είναι ίσως από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες που έχουμε ζήσει στην ιστορία του gaming.
96
Κώστας Καλλιανιώτης (PC)
Ragequit.gr
2023-08-12
Το Baldur's Gate 3 είναι το καλύτερο DnD RPG που είδαμε ποτέ στις οθόνες μας, και ένας θρίαμβος του RPG design που σίγουρα θα θέσει νέα στάνταρντς για το μέσο.
95
Giorgos Fragkiadakis (PC)
CyprusGamer
2023-08-10
Το Baldur's Gate 3 είναι ένα αριστούργημα και μια ιδιαίτερη εμπειρία καθώς τέτοιου είδους παιχνίδια σπανίζουν πλέον στις μέρες μας.
95
Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος (PC)
GameOver.gr
2023-08-08
Μία πρόταση, που αν δεν σας τρομάζει η πολυπλοκότητά της, είναι απλά μία από αυτές τις εμπειρίες που εμφανίζονται μία φορά ανά 5-10 χρόνια.
95
Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (PS5)
GameOver.gr
2023-08-06
Το Baldur's Gate ΙΙΙ είναι μια μαγευτική και καθηλωτική εμπειρία. Ένα παράδειγμα του πώς η έξυπνη αφήγηση και το εθιστικό gameplay μπορούν να μετατρέψουν έναν κόσμο, να τον κάνουν πυκνό, γεμάτο ζωή και επιλογές.
90
Αλέξανδρος Βουρής (PC)
IGN Greece
2023-08-04
Όσες σελίδες και να γραφτούν για να περιγράψει κανείς το σύνολο του Baldur's Gate ΙΙΙ ένα είναι σίγουρο. Δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία για κάθε έναν από μας ξεχωριστά.
80
Νίκος Παπακωνσταντίνου (PC)
Enternity.gr
2023-08-02
Ακόμα και η όχι απαραίτητα ιδανική γραφή αποτελεί, σε τελική ανάλυση, προτέρημα και όχι μειονέκτημα, γιατί το Baldur's Gate III επιχειρεί να μας προσφέρει την αίσθηση την οποία μπορούμε να βρούμε μόνο γύρω από ένα καλό τραπέζι, με φίλους, character sheet, σνακ, ποτά, χαβαλέ και πολύχρωμα ζάρια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση