71 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Isle of Man Tourist Trophy είναι ο πιο επικός, πιο επικίνδυνος και πιο θεαματικός αγώνας στον κόσμο. Είτε αγωνίζεσαι στην κατηγορία Supersport είτε Superbike, μπορείς να οδηγήσεις σε 32 διαφορετικές πίστες και πάνω από 200 χιλιόμετρα δρόμων. Απλώς επέλεξε έναν από τους 38 επίσημους αναβάτες που είναι διαθέσιμοι: 21 στο Superbike και 17 στο Supersport.

Είδος:Racing
Δημιουργός:Raceward Studio, Nacon Studio Milan
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
72
MasterV (Switch)
2023-05-06
Είναι δύσκολο να αποδώσουμε την αίσθηση που έχει το παιχνίδι όταν μπείτε στο ρυθμό, αλλά θα αρκεστούμε στο «θαυμάσια ρεαλιστικό» για να βάλουμε κάπου μια τελεία.
70
Αλέξανδρος Δήμου (PS5)
2023-05-04
Το ΤT Isle of Man: Ride on the Edge 3, είναι ένα βελτιωμένο παιχνίδι και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι έχει γίνει αξιοπρεπής δουλειά. Αυτά που περιμένει κάποιος να κάνει, τα κάνει αρκετά καλά και οι καινούργιες προσθήκες έχουν δώσει ενδιαφέρον.
70
Πάνος Τσαμπούκος (PS5)
2023-05-02
Το TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 προσφέρει ένα fun gameplay, με ρεαλιστικά στοιχεία για όσους θέλουν να τα δοκιμάσουν και με ενδιαφέρουσες «αγωνιστικές πίστες» που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Παρ' όλα αυτά, το προβληματικό performance των γραφικών και η έλλειψη ποικιλίας σε βασικά στοιχεία του, υποβαθμίζουν σημαντικά το συνολικό experience.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση