51 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η νησιωτική πόλη του Redfall στη Μασαχουσέτη πολιορκείται από μια λεγεώνα βρικολάκων που έχουν κρύψει τον ήλιο και αποκόψει το νησί από τον έξω κόσμο. Συμμαχήστε με μια χούφτα επιζώντων ενάντια στα πλάσματα που απειλούν να πιουν το αίμα της πόλης.

Είδος:FPS
Δημιουργός:Arkane Studios
Πλατφόρμα:PC, Xbox SeriesX|S
66
Πέτρος Κυπραίος (Xbox SeriesX)
2023-05-12
Οι καλές ιδέες και αγαθές προθέσεις υπάρχουν και σε ένα βαθμό το Redfall προσφέρει αρκετές στιγμές διασκέδασης. Ωστόσο, το unfinished status του, θα κάνει πολλούς gamers να του γυρίσουν την πλάτη.
65
Βασίλης Αλεξόπουλος (PC)
2023-05-10
Σταθερά προβληματικό σε σημείο που πολλές φορές απορούσα αν όντως αντιδράει με τις επιλογές που κάνω εντός παιχνιδιού. Σε multiplayer βέβαια η εμπειρία είναι καλύτερη αλλά και πάλι το "καράβι" μπάζει νερά ασταμάτητα.
55
elchrys (Xbox SeriesX)
2023-05-08
Με διάρκεια περίπου 12 ώρες (solo) ή περισσότερες αν κάνετε και τις δευτερεύουσες αποστολές ή παίξετε από την αρχή με άλλον χαρακτήρα, το Redfall είναι μια συνολική μετριότητα. Παρόλο που αρχικά δείχνει πως έχει δυνατότητες να διασκεδάσει, μετά από λίγες ώρες γίνεται επαναλαμβανόμενο.
50
Θοδωρής Κορδάτος (PC)
2023-05-06
Το Redfall πατάει στη δοκιμασμένη συνταγή του post apocalyptic co-op shooter, στην οποία έχει μία πιο ανάλαφρη προσέγγιση. Ωστόσο, δεν πετυχαίνει να τραβήξει το ενδιαφέρον του παίκτη, κυρίως εξαιτίας του φτωχού mission design και του χαμηλού επιπέδου του AI. 
40
Βασίλης Τατσιόπουλος (Xbox SeriesS)
2023-05-04
Είτε είστε φαν της δουλειάς της Arkane είτε όχι, είτε παίζετε παιχνίδια του είδους είτε όχι, μείνετε μακριά, δεν αξίζει ούτε ως προσθήκη στο Game Pass, είναι χαμένος χρόνος.
30
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2023-05-02
Ένα παντελώς αδιάφορο και αφόρητα τυπικό FPS, με παρωχημένο τεχνικό τομέα που δεν θα έπρεπε να έχει καμία απολύτως θέση στο βιογραφικό της Arkane αλλά ούτε και στο lineup της Microsoft ως first party τίτλος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση