82 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ανακαλύψτε την αρχή ενός Θρύλου. Η Cereza, μια νεαρή εκπαιδευόμενη μάγισσα και ο δαιμονικός σύντροφός της Cheshire ταξιδεύουν σε ένα μυστηριώδες δάσος. Το ζευγάρι συνεργάζεται για να νικήσει πανούργους εχθρούς καθώς διασχίζουν έναν παραμυθένιο κόσμο με ζωντανά, πλούσια, ζωγραφισμένα χρώματα που θυμίζουν εικονογραφημένο βιβλίο.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:PlatinumGames
Πλατφόρμα:Switch
85
Νικήτας Καβουκλής (Switch)
2023-03-06
Αν θέλετε να ζήσετε μια περιπέτεια που έχει τα πάντα στις κατάλληλες δόσεις, τότε μην διστάσετε να το αρπάξετε από το ράφι του αγαπημένου σας καταστήματος. Είναι μια από τις περιπτώσεις που η Nintendo δίνει δείγματα του τι σημαίνει ποιοτικό παιχνίδι.
80
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2023-03-04
Το Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon είναι ένας τίτλος που στην αρχή δεν γεμίζει το μάτι του παίκτη, αλλά που εν τέλει καταφέρνει να ξετυλίξει τη μαγεία του, να συνεπάρει, να ταξιδέψει.
80
Στράτος Χατζηνικολάου (Switch)
2023-03-02
Το Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που αξίζει την προσοχή σας ειδικά αν είστε λάτρεις της κεντρικής σειράς. Είναι μια πολύ ευχάριστη προσθήκη στο franchise με νέες ιδέες και απολαυστικό gameplay με το στιλάκι της PlatinumGames να εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση