81 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μπείτε στον Πύργο του Doooom της Madame Bwahstrella και ελευθερώστε τον παλιό σας φίλο Spawny. Ακόμα κι αν κατορθώσετε να φτάσετε στην κορυφή, το τέλος είναι μόνο η αρχή, καθώς ξεκλειδώνετε νέα επίπεδα δυσκολίας για ατέλειωτο replayability. Το Tower of Doooom αποτελεί το πρώτο DLC του Mario + Rabbids Sparks of Hope και προσθέτει ένα νέο combat mode που θα δοκιμάσει τις στρατηγικές σας ικανότητες.

Είδος:RPG, TBS
Δημιουργός:Ubisoft Milan, Ubisoft Paris
Πλατφόρμα:Switch
82
Αργυρώ Σουμπάκα (Switch)
2023-03-06
Η προσθήκη των roguelike στοιχειών ανανεώνει το εξαιρετικό gameplay του βασικού τίτλου και μας χαρίζει μια ακόμη αξιομνημόνευτη περιπέτεια στο σύμπαν του Mario + Rabbids.
80
Γιάννης Σιδηρόπουλος (Switch)
2023-03-04
Το Tower of Doooom DLC του Mario + Rabbids Sparks of Hope εστιάζει στο ισχυρότερο μισό του βασικού παιχνιδιού και προσφέρει ευχάριστες δοκιμασίες, στις οποίες έχουμε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και χωρίς να μπλέκουμε στα menus.
80
Παναγιώτης Τριάντης (Switch)
2023-03-02
To Tower of Doooom αποτελεί ένα roguelike mode για το παιχνίδι. Όσο και αν δεν το περιμένατε, η Ubisoft κατάφερε και το προσάρμοσε σε ένα tactical RPG. Σαν λάτρης των roguelike ήμουν πολύ περίεργος για το πώς μπορεί να υλοποιηθεί και το αποτέλεσμα ήταν θετικό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση