75 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα side-scrolling action platformer που εμπνέεται από τη χρυσή εποχή των κλασικών 16-bitων παιχνιδιών δράσης. Δημιουργημένος με σκοπό να υπερασπιστεί ένα ολοκληρωτικό κράτος, ο Moonrider απορρίπτει τον προγραμματισμό του και στρέφεται εναντίον των δημιουργών του.

Είδος:Action, Platformer
Δημιουργός:JoyMasher
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch
80
Paris Liapis (PC)
GameFreniacs
2023-01-12
Το παιχνίδι ήταν λίγο εύκολο για τα γούστα μου, αλλά τα bosses και τα όμορφα pixel γραφικά έκαναν το καλύτερο δυνατό για να αναπληρώσουν την δυσκολία.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
Joystick
2023-01-10
Σε γενικές γραμμές, το περιεχόμενο είναι αρκετά λειψό σε σχέση με άλλα παιχνίδια του ύψους αλλά σίγουρα είναι μια απόσπαση από μεγαλύτερα παιχνίδια της περιόδου. Με πιο απλά λόγια, αν ψάχνετε κάτι σύντομο, ευχάριστο και ενίοτε απαιτητικό, τότε το Vengeful Guardian: Moonrider σίγουρα έχει κάτι για εσάς.
80
Αλέξανδρος Βουρής
IGN Greece
2023-01-08
Σύντομο, περιεκτικό, απολαυστικό και ότι πρέπει για να ανανεώσετε τη μουσική σας βιβλιοθήκη.
78
Παναγιώτης Μητράκης (PC)
Ragequit.gr
2023-01-06
Δεν είναι πρωτότυπο και θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά η ειλικρίνεια του δε θα αφήσει ασυγκίνητους όσους έχουν περάσει τα πρώτα -άντα.
70
Γιώργος Νικολαΐδης (PS4, PS5)
Psaddict.gr
2023-01-04
To Vengeful Guardian: Moonrider είναι ένα τίμιο side scrolling action platformer κατευθείαν βγαλμένο από τις εποχές των 16bit. Οι παλιότεροι gamers ίσως το εκτιμήσουν λίγο παραπάνω, αν και έχει τα θέματα του που δε το αφήνουν να ξεχωρίσει...
60
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
GameOver.gr
2023-01-02
Αυτή η νέα πρόταση τελικά καταλήγει να είναι υποδεέστερη του Blazing Chrome και μία ένδειξη ότι εμφανίζονται έντονα σημάδια κόπωσης στην ολιγομελή ομάδα ανάπτυξης αλλά και έλλειψη ιδεών.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση