80 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Διάλεξε την ομάδα που σου ταιριάζει. Συνάντησε το ΔΣ και άκου τους στόχους τους, και αν τους πετύχεις, θα κερδίσεις την αυτονομία που χρειάζεσαι για να μεγαλουργήσεις. Μη φέρνεις απλά superstars. Μπορείς να τους δημιουργήσεις. Κάνε έξυπνο scouting και μάζεψε τα δικά σου wonderkids για να επενδύσεις στο μέλλον. Η ομάδα σου παίζει όπως ακριβώς θέλεις εσύ. Δημιούργησε τη δική σου στρατηγική και δίδαξε ποδόσφαιρο τόσο στον πίνακα όσο και στο γήπεδο.

Είδος:Sports
Δημιουργός:Sports Interactive
Πλατφόρμα:Android, iOS, PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
90
Δημήτρης Σαντορινάκης (PC)
2022-11-08
ο Football Manager 2023 αποτελεί ίσως τον πιο ολοκληρωμένο τίτλο που έχει προσφέρει η Sports Interactive στην ιστορία του παιχνιδιού.
80
antonakis1990 (PC)
2022-11-06
Σε γενικές γραμμές το Football Manager 2023 είναι ο ορισμός του Football Manager Simulator. Και όπως λένε και στη Sports Interactive. "Football is life"!
80
Πάνος Τσαμπούκος (PC)
2022-11-04
Το Football Manager 2023 συνεχίζει να συναρπάζει και να εξάπτει τη φαντασία όλων όσων έχουν το «μικρόβιο» της προπονητικής. Η προσθήκη των επίσημων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η εξειδίκευση ορισμένων πλευρών του management και το απλουστευμένο σε σημεία UI αποτελούν ευπρόσδεκτα στοιχεία, που όμως μπορεί να μην συγκινήσουν ιδιαίτερα τους κατόχους του περσινού τίτλου.
70
Rock Hero (PC)
2022-11-02
Δεν είναι άσχημο απλώς δεν έχει προοδεύσει όπως άλλοι τίτλοι αρκετά χρόνια τώρα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση