67 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Somerville είναι ένα sci-fi adventure που αφηγείται το ταξίδι μιας οικογένειας εν μέσω μιας εξωγήινης εισβολής και της καταστροφής του κόσμου. Σε μια μετα-αποκαλυπτική Γη τα μέλη της οικογένειας πρέπει να ξεπεράσουν εμπόδια, να συνεργαστούν με άλλους ανθρώπους και να παραμείνουν ασφαλείς.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Jumpship
Πλατφόρμα:PC, XboxOne, Xbox SeriesX|S
85
Βαγγέλης Σαμαράς (Xbox SeriesS)
2022-11-10
Το Somerville ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα και ίσως ένα από τα καλύτερα και ομορφότερα adventure indie των τελευταίων ετών, με το visual storytelling του να αποτελεί το δυνατό του σημείο και έναν καλό οιωνό για μελλοντικούς παρόμοιους τίτλους από την Jumpship.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος (PC)
2022-11-08
Όπως και να 'χει, το Somerville είναι αρκετά ιδιαίτερο, πανέμορφο, διασκεδαστικό και πολύ ενδιαφέρον για όλη του τη διάρκεια. Η ατμόσφαιρά του κλέβει την παράσταση διαρκώς και, σε γενικές γραμμές, είναι ένα πολύ αξιόλογο παιχνίδι που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του είδους, των εξωγήινων και του sci-fi γενικότερα.
60
elchrys (XboxOne)
2022-11-06
Με διάρκεια περίπου τρεις ώρες (ανάλογα με το πόσο σας δυσκολεύει ο χειρισμός και όχι οι ίδιοι οι εύκολοι γρίφοι), το Somerville είναι ένας ιδιαίτερος τίτλος για υπομονετικούς παίκτες. Μπορεί να μην προσφέρει κάτι καινούριο στο είδος και να έχεις τις αδυναμίες του, ωστόσο αν σας αρέσουν οι μινιμαλιστικές περιπέτειες επιστημονικής φαντασίας αξίζει την προσοχή σας.
60
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
2022-11-04
Ενδιαφέρουσα απόπειρα δημιουργίας ενός "νέου", sci-fi, Inside, αποτυγχάνει όμως στην υλοποίηση και στην αφηρημένη ιδέα της ιστορίας του.
50
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2022-11-02
Στις τρεις ώρες διάρκειάς του, το Somerville φαίνεται ως ένα εγχείρημα που τα επιμέρους συστατικά του δεν κατάφεραν ποτέ να δέσουν, αναγκασμένο τελικά να εκδοθεί απλά επειδή έπρεπε να εκδοθεί έπειτα από χρόνια ανάπτυξης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση