70 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ως το πρώτο Action RPG της σειράς, το Valkyrie Elysium διατηρεί τις γνώριμες, ειδικές επιθέσεις και το σύστημα συνδυασμών, και, παράλληλα, φτάνει το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο με ένα νέο τρισδιάστατο και γρήγορο σύστημα μάχης, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ένα μοναδικό εικαστικό στιλ που απεικονίζει με υπέροχο τρόπο τον κατακερματισμένο κόσμο, που προκλήθηκε από την επέλαση του Ragnarok.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Soleil
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5
80
Μιχάλης Κωνσταντάκης (PS4)
2022-10-12
Το Valkyrie Elysium προσφέρει ένα ιδιαίτερα συνδυαστικό battle system με τις σωστές δόσεις τακτικής, αλλά υστερεί στο κομμάτι της ιστορίας. Eυτυχώς σώζεται ελαχίστως από τους ωραία σχεδιασμένους χαρακτήρες και τα τοπία του, αλλά και την μουσική του υπόκρουση.
70
FiOth (PS5)
2022-10-10
Ως έχει, αποτελεί ένα ευχάριστο Hack & Slash, όχι ωστόσο ένα το οποίο θα μείνει στις μνήμες των φίλων της σειράς όσο κάποιοι προκάτοχοι του και σίγουρα ένα το οποίο θα ξεχαστεί από το ευρύτερο κοινό.
70
Αλέξανδρος Βουρής
2022-10-08
Η νορβηγική μυθολογία και η έξυπνη εφαρμογή της σε κάποιους μηχανισμούς δυστυχώς δεν αρκούν για να κάνουν το Valkyrie Elysium να φτάσει στην κορυφή του Yggdrasil.
70
Rock Hero (PC)
2022-10-06
Παρά τα κάποια προβλήματα που σίγουρα έχει και θα τα ανακαλύψετε παίζοντας το έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά από την εταιρεία που το δημιούργησε και δεν παρατήρησα κάτι που να με εμποδίσει ιδιαίτερα για να το παίξω.
70
Λεωνίδας Πάτρας (PS5)
2022-10-04
Είτε είστε οπαδός της σειράς, είτε νέος σε αυτή θα είναι σωστό να προσεγγίσετε το Valkyrie Elysium σαν ένα πιο "ανάλαφρο" action παιχνίδι ώστε να εκτιμήσετε αυτά που έχει να προσφέρει. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε επιεικείς σε έναν τίτλο που κάνει σοβαρές εκπτώσεις σε περιεχόμενο και γενικότερα production values και κοστολογείται σε τόσο υψηλή τιμή, μόνο και μόνο γιατί έχει πάνω του τη σφραγίδα της Square Enix.
60
Μάριος Πέτρου (PS5)
2022-10-02
Από την πρώτη στιγμή μέχρι και το τέλος, το Valkyrie Elysium "φωνάζει" πως πρόκειται για μια βιαστική δουλειά. Ο χρόνος που άξιζαν οι χαρακτήρες και η ιστορία δε δόθηκε ποτέ με αποτέλεσμα να είναι και τα δύο αδιάφορα
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση