85 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα χαριτωμένο και ταυτόχρονα ανατριχιαστικό adventure που διαδραματίζεται μέσα σε ένα μαγικό βιβλίο. Εξερευνήστε μια σειρά γεγονότων, κάντε νέους φίλους, αποκαλύψτε κρυμμένες αλήθειες και συλλέξτε λέξεις που θα αλλάξουν την ροή της ιστορίας.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Hiding Spot
Πλατφόρμα:PC, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
90
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2022-11-06
Το Beacon Pines παραθέτει μια πλούσια ιστορία με ανατροπές, σκοτεινά γεγονότα και μυστήριο η οποία παρουσιάζεται με ένα πλούσιο και ελκυστικό τρόπο. Πανέμορφα σχέδια και γραφικά, όμορφη μουσική που καταφέρνει να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και αποφάσεις που οδηγούν σε ουσιαστικά μονοπάτια που δίνουν πάντα κάτι φρέσκο.
90
Βασιλική Κατίδου
2022-11-04
Ένα "διηγηματικό" Adventure, που θα σας εκπλήξει με τον τρόπο που καταφέρνει να συνδυάσει τη δράση με το μελόδραμα, μα και το μυστήριο με τους χαριτωμένους χαρακτήρες του.
75
MasterV (Switch)
2022-11-02
Είναι σίγουρα ένα από τα πιο γλυκά κι ενδιαφέροντα narrative adventures που είχαμε την τύχη να παίξουμε. Είναι μαγευτικό, με μια παιδική αθωότητα που συνδυάζεται με ένα μεγάλο μυστήριο και ένα σωρό παραλλαγές και διαφορετικά μονοπάτια που συχνά οδηγούν σε τραγικά τέλη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση