84 Βαθμολόγιο
με βάση 12 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μπες στα Splatlands, μια καμένη από τον ήλιο έρημο που κατοικείται από σκληραγωγημένα Inklings και Octolings. Το Splatsville, η πόλη του χάους, είναι η καρδιά αυτής της σκονισμένης ερημιάς. Χρησιμοποίησε καινούριες κινήσεις και ευφάνταστα όπλα για να γεμίσεις καινούριες πίστες με το χρώμα σου. Παίξε συνεργατικά ή ανταγωνιστικά με έως 8 άτομα και κατέκτησε την μεγαλύτερη περιοχή για να νικήσεις.

Είδος:Shooter
Δημιουργός:Nintendo
Πλατφόρμα:Switch
76
Νικόλας Χρυσοστόμου (Switch)
GameWorld
2022-10-02
Αν είστε καινούργιοι στο παιχνίδι, το πιο πιθανό είναι να σας αρέσει καθώς είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Από την άλλη, αν είστε βετεράνος της σειράς, τότε το πιο πιθανό είναι πως θα σας αρέσει αλλά δεν θα βρείτε κάτι καινούργιο σε αυτό.
91
Inspyrouation (Switch)
CyprusGamer
2022-09-20
Το Splatoon 3 είναι ένα ευχάριστο, competitive Game, με το οποίο μπορούν να περάσουν καλά διάφορων ειδών gamers. Όσον αφορά το Gameplay, το βρήκαμε πολύ ανανεωμένο, με πολύ περισσότερο content και customization.
90
Νίκος "Olak" Κορμπέτης (Switch)
Nintenders
2022-09-18
Το Splatoon 3 είναι από τα πιο ολοκληρωμένα παιχνίδια που έχει σκοπό να καλύψει διάφορους τύπους παίκτη.
85
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
Joystick
2022-09-16
Σίγουρα δεν υπάρχει αυτό το κάτι που θα το κάνει να ξεχωρίζει από τον προκάτοχό του αλλά παραμένει το καλύτερο και πιο ευχάριστο shooter της Nintendo.
85
Nick the Splatoon Fanboy (Switch)
Nintendo Next
2022-09-14
Αν και τα παιχνίδια Splatoon δεν είναι φτιαγμένα σαν Story-based, έχουν αποδείξει (ειδικά μετά το Octo Expansion) ότι μπορούν να παρουσιάσουν κάτι ενδιαφέρον, συγκινητικό και καθηλωτικό. Το Return of the Mammalians ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και πριν το DLC του Splatoon 3, είναι σίγουρα το καλύτερο Story Mode και από τα τρία παιχνίδια.
85
Παναγιώτης Τριάντης (Switch)
VG24.gr
2022-09-12
Το Splatoon 3 είναι η πιο ολοκληρωμένη εμπειρία της σειράς μέχρι σήμερα.
80
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
GameOver.gr
2022-09-10
Το Splatoon 3 είναι ένας τίτλος αρκετά διασκεδαστικός, ικανός να προσφέρει πολλές και όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης μιας νέας περιοχής και αρκετών εθιστικών μαχών...κάτι που εξακολουθούμε να βιώνουμε όμως με τον προκάτοχό του – και που μάλλον θα συνεχίσουμε για λίγο καιρό ακόμα.
80
Αργυρώ Σουμπάκα (Switch)
IGN Greece
2022-09-08
Η συνέχεια του Splatoon έφτασε, μαζί με νέα όπλα, περισσότερα μόνιμα game modes και οπτικές βελτιώσεις που καθιστούν τον τίτλο σχεδόν άριστο.
80
Γιάννης Σιδηρόπουλος (Switch)
SAVE THE GAME
2022-09-06
Στηριζόμενο στα προσχέδια των προηγούμενων παιχνιδιών, το Splatoon 3 θα χρωματίσει ευχάριστα τις online (και όχι μόνο) εμπειρίες παικτών κάθε ηλικίας.
80
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
Unboxholics.com
2022-09-04
Μια εμπλουτισμένη, ραφιναρισμένη εκδοχή των προηγούμενων, μια τελειοποίηση των ιδεών που εισήχθησαν από την σειρά μέχρι το δεύτερο κεφάλαιο και όχι μια απόπειρα για ανατροπή ή -έστω μικρό- επαναπροσδιορισμό. Από τη μία λοιπόν, μιλάμε για το καλύτερο -με άνεση- Splatoon μέχρι σήμερα, από την άλλη, αν έχετε δοκιμάσει την σειρά και δεν σας έχει πείσει, δεν υπάρχει κάτι εδώ που θα σας κάνει να αλλάξετε άποψη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση