77 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το έτος είναι 2030. Σε έναν κόσμο όπου κυβερνούν οι εταιρείες και οι ισορροπίες μεταξύ πραγματικότητας και θεάματος είναι λεπτές, η προσοχή του κοινού αποσπάται από τη βία και την υπερβολή ενός νέου θανατηφόρου αθλήματος – του Rollerdrome. Θα έχετε αυτό που χρειάζεται για να γίνετε Πρωταθλητής του Rollerdrome και να ξετυλίξετε τα μυστήρια πίσω από τις πραγματικές προθέσεις της εταιρείας Matterhorn;

Είδος:Sports, TPS
Δημιουργός:roll7
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Xbox SeriesX|S (2023)
80
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
GameOver.gr
2022-09-06
Πέρα από το θέμα της ποικιλίας σε επίπεδα, το Rollerdrome καταφέρνει έναν ιδιαίτερο και απόλυτα επιτυχημένο συγκερασμό δύο διαφορετικών ειδών, σε μία action πρόταση που εντυπωσιάζει μέσα από την απλότητα του χειρισμού και το έντονο θεαματικό στοιχείο στον τομέα της δράσης, προσφέροντας τελικά μία λιτή αλλά μοναδικά διασκεδαστική εμπειρία.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
VG24.gr
2022-09-04
Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με γρήγορη, ασταμάτητη δράση αλλά και με skating, το Rollerdrome θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας παιχνίδια για εφέτος.
70
GSak (PS5)
game2.0
2022-09-02
Το Rollerdrome είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι που θα σας χαρίσει μερικές ώρες διασκέδασης, μπόλικο εντυπωσιακό πιστολίδι και επικούς ακροβατικούς θανάτους (τόσο των εχθρών, όσο και δικούς σας).
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση