82 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μακρινό παρελθόν, παρόν ή μέλλον; Διάλεξε σε ποια εποχή θες να μεταφερθείς και ζήσε μοναδικές περιπέτειες ανάλογα με τη χρονική περίοδο στην οποία βρίσκεσαι. Γνώρισε επτά ήρωες, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ικανότητες και ζωές και ζήσε σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Ανακάλυψε τις ιστορίες τους και όλες τις σοκαριστικές εξελίξεις που κρύβουν, με όποια σειρά επιλέξεις εσύ.

Είδος:RPG, Strategy
Δημιουργός:Square Enix, historia Inc
Πλατφόρμα:Switch
90
Μιχάλης Χασάπης (Switch)
2022-08-06
Το Live a Live είναι το remake ενός άγνωστου -τουλάχιστον στη Δύση- αλλά cult και σημαντικού για την ιστορία της Square παιχνιδιού. Οι φίλοι των HD-2D τίτλων αλλά και των 16bit JRPGS γενικότερα, θα βρουν εδώ άλλο ένα εξαιρετικό και ξεχωριστό δείγμα του είδους, που μάλιστα συμπληρώνει θα λέγαμε και ένα κομμάτι της ιστορίας του.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2022-08-04
Ένα εμπνευσμένο και μοναδικό JRPG βρίσκει επιτέλους τον δρόμο προς την Δύση και μας προσφέρει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με εναλλασσόμενο gameplay, πανέμορφα pixelated γραφικά και όμορφη μουσική.
75
Λεωνίδας Πάτρας (Switch)
2022-08-02
To Live A Live προσφέρει μικρές, όμορφες ιστορίες σε έναν μεγαλύτερο "καμβά" και παρόλο που το σύστημα μάχης του είναι μάλλον μια χαμένη ευκαιρία, είναι ένα παιχνίδι που μπορεί άνετα να παιχτεί ακόμη και 28 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση