81 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
8.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μακρινό παρελθόν, παρόν ή μέλλον; Διάλεξε σε ποια εποχή θες να μεταφερθείς και ζήσε μοναδικές περιπέτειες ανάλογα με τη χρονική περίοδο στην οποία βρίσκεσαι. Γνώρισε επτά ήρωες, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ικανότητες και ζωές και ζήσε σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Ανακάλυψε τις ιστορίες τους και όλες τις σοκαριστικές εξελίξεις που κρύβουν, με όποια σειρά επιλέξεις εσύ.

Είδος:RPG, Strategy
Δημιουργός:Square Enix, historia Inc
Πλατφόρμα:PC (2023), PS4 (2023), PS5 (2023), Switch
90
Μιχάλης Χασάπης (Switch)
GameOver.gr
2022-08-14
Το Live a Live είναι το remake ενός άγνωστου -τουλάχιστον στη Δύση- αλλά cult και σημαντικού για την ιστορία της Square παιχνιδιού. Οι φίλοι των HD-2D τίτλων αλλά και των 16bit JRPGS γενικότερα, θα βρουν εδώ άλλο ένα εξαιρετικό και ξεχωριστό δείγμα του είδους, που μάλιστα συμπληρώνει θα λέγαμε και ένα κομμάτι της ιστορίας του.
90
Φώτης "Tholin" Μπέτσος (Switch)
Nintenders
2022-08-12
Το Live A Live είναι ένα hidden gem που δε πρέπει να λείπει από κανένα RPG fan.
90
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
Unboxholics.com
2022-08-10
Γεμάτο εναλλαγές σε διαθέσεις και είδη και πάντα γραμμένο με σπιρτάδα, το Live A Live είναι ένα remake που όχι μόνο είχαμε ανάγκη αλλά δικαιούταν και το ίδιο. Ελπίζω αυτή η δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται, να μην πάει χαμένη σαν τη πρώτη.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
Joystick
2022-08-08
Ένα εμπνευσμένο και μοναδικό JRPG βρίσκει επιτέλους τον δρόμο προς την Δύση και μας προσφέρει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με εναλλασσόμενο gameplay, πανέμορφα pixelated γραφικά και όμορφη μουσική.
75
Christos Devetzis
ggunews.gr
2022-08-06
Είναι πραγματικά σπουδαίο που ένα ευρύτερο κοινό έχει τώρα την ευκαιρία να το παίξει. Η Square, κρατώντας την μαγεία που είχε το game πρίν 3 δεκαετίες αλλά παράλληλα αναβαθμίζοντάς το στα κατάλληλα σημεία, έκανε την σωστή κίνηση δίνοντας νέα πνοή στο Live A Live.
75
Λεωνίδας Πάτρας (Switch)
VG24.gr
2022-08-04
To Live A Live προσφέρει μικρές, όμορφες ιστορίες σε έναν μεγαλύτερο "καμβά" και παρόλο που το σύστημα μάχης του είναι μάλλον μια χαμένη ευκαιρία, είναι ένα παιχνίδι που μπορεί άνετα να παιχτεί ακόμη και 28 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του.
70
Μάριος Πέτρου (PS5)
Psaddict.gr
2022-08-02
Το Live A Live είναι ένα ιδιαίτερο tactics rpg, με ενδιαφέρουσες ιστορίες που δυστυχώς έχει γερασμένο σύστημα μάχης και εξερεύνησης. Η πρωτοτυπία σε διάφορες επιλογές για εκείνη την εποχή φέρνει τον εν λόγω τίτλο ψηλά στα μάτια μας, αλλά με αυτά που έχουμε παίξει πλέον οι περισσότεροι -δικαίως- δε θα τον εκτιμήσουν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση