87 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένωσε τις δυνάμεις σου με τον Noah και την Mio, μέλη των δύο αντίπαλων εθνών του Keves και του Agnus, σε ένα ταξίδι για να σταματήσεις τον κύκλο βίας. Μια ομάδα έξι χαρακτήρων από αυτά τα έθνη ενώνονται για να αφυπνίσουν τις αποικίες του Aionios και να αποκαλύψουν την πραγματική απειλή που αντιμετωπίζουν και τα δύο έθνη. Ένωσε ζεύγη χαρακτήρων και σχημάτισε ένα πανίσχυρο Ouroboros για να κατατροπώσεις τους πιο ισχυρούς εχθρούς.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Monolith Soft
Πλατφόρμα:Switch
90
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2022-07-06
Η πλοκή αποκτά νόημα μετά από ένα χρονικό σημείο, όπως και όλες οι δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα της μάχης. Το Xenoblade Chronicles 3 αργεί, αλλά προσφέρει πίσω στον παίκτη.
90
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
2022-07-04
Το Xenoblade Chronicles 3 είναι ένα ταξίδι επικών διαστάσεων που μου υπενθύμισε την ιδιαίτερη ομορφιά των μεγάλων σε διάρκεια, έκταση και φιλοδοξία εμπειριών.
80
Παύλος Θ. Παπαπαύλου (Switch)
2022-07-02
Το Xenoblade Chronicles 3 είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος ολοκλήρωσης της τριλογίας που ξεκίνησε από το Nintendo Wii πριν από 12 χρόνια. Έχει την πιο φιλόδοξη και καθηλωτική ιστορία του franchise και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον για δεκάδες ώρες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση