58 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένα συναρπαστικό και χιουμοριστικό παιχνίδι δράσης που περιλαμβάνει σενάρια μάχης και εξερεύνησης εμπνευσμένα από την τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων Zorro The Chronicles. Προστατέψτε ευάλωτους και αθώους ανθρώπους από τον κακό στρατηγό και τον στρατό του. Αποκαταστήστε τη δικαιοσύνη στην ισπανική Καλιφόρνια του 19ου αιώνα.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:BKOM Studios
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
60
Γιάννης Σαμουήλ (PC)
2022-06-06
Αν έχετε παιδιά ή μικρά αδέρφια ή κάποιον άλλο μικρό ηλικιακά φίλο, τότε θα μπορούσα να πω πως το Zorro The Chronicles ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή για να τους μυήσετε στο συγκεκριμένο ιδίωμα.
60
Άκης Μαύρος
2022-06-04
Απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε παίκτες μικρότερης ηλικίας, οι οποίοι αν τυχαίνει να είναι και φίλοι της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, κάνοντας ταυτόχρονα τα πρώτα απλά βήματα στον μαγικό κόσμο του gaming.
54
MasterV (Switch)
2022-06-02
Το εγκαταλείψαμε πριν το τέλος γιατί απλά κατάντησαν αφόρητα τα ασταμάτητα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε με το παιχνίδι. Αν διορθωθούν στην πορεία ίσως αναθεωρήσουμε τη βαθμολογία αλλά, ως έχει, είναι ένα αρκετά καλό παιχνίδι που χαντακώνεται από κακό quality control.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση