80 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα teen horror story που διαδραματίζεται σε μία καλοκαιρινή κατασκήνωση με 9 playable χαρακτήρες όπου δεν υπάρχει «λάθος» και «σωστό» ή Game Over. Κάθε κίνηση ή ακόμα και απάντηση σε έναν διάλογο διαμορφώνει την ιστορία και οδηγεί σε πολλαπλά τέλη ανάλογα και με τη μοίρα των ηρώων, σε ένα θρίλερ που ξετυλίγεται σιγά-σιγά με Quick Time Events αλλά και αστραπιαίες αποφάσεις που κόβουν την ανάσα.

Είδος:Survival Horror
Δημιουργός:Supermassive Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, XboxOne, Xbox SeriesX|S
85
John-el (PS5)
2022-06-12
Το The Quarry είναι μια καλογραμμένη διαδραστική ταινία τρόμου για τους λάτρεις του είδους, με έξτρα δόση νοσταλγίας για τους μεγαλύτερους. Αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του, είτε solo, είτε με παρέα.
85
Δημήτρης Χρονόπουλος (PC)
2022-06-10
Το The Quarry δεν είναι για όλους, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά και σίγουρα αξίζει τον χρόνο σας.
80
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS5)
2022-06-08
Το The Quarry ξεπερνά τις σχεδιαστικές του ατέλειες και εκπληρώνει εν τέλει τον σκοπό του, που δεν είναι άλλος από τη γνήσια ψυχαγωγία.
80
Φώτης Λαμπρινός (PC)
2022-06-06
Έχει όλα όσα αναζητούν οι οπαδοί του είδους και του στούντιο, αλλά είναι καιρός για την Supermassive Games να αρχίσει να καινοτομεί περισσότερο στην αφήγηση των ιστοριών της.
80
Στρατής Ζουμπουλιάς
2022-06-04
Παρότι η έλλειψη ελέγχου και δράσης από την πλευρά του παίχτη είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, η Supermassive αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, ότι ξέρει να δημιουργεί μια τρομακτική εμπειρία που θα σας κρατά σε ένταση μέχρι το τελευταίο λεπτό.
70
Dimitris Karamanidis (PS5)
2022-06-02
Ένας άξιος τίτλος που αποτυπώνει πλήρως το χαρακτηρισμό του Survival Horror Interactive Drama ενώ σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης κάτι που εύχομαι η Supermassive Games να συνεχίσει να αναπτύσσει σε αυτό το είδος που έχει επιλέξει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση