69 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Τέσσερις τίτλοι της SEGA από τη χρυσή εποχή των platformers: Wonder Boy (1986), Wonder Boy in Monster Land (1987), Wonder Boy in Monster World (1991) και Monster World IV (1994). Τα τέσσερα αυτά αριστουργήματα συνδυάζουν τη μαγεία του platforming με τη δράση ενός aRPG και είναι εμπλουτισμένα με νέα χαρακτηριστικά, όπως οπτικά φίλτρα και shaders, δυνατότητα για «Rewind» και «Save Anytime», καθώς και ένα όμορφο art gallery.

Είδος:Platformer
Δημιουργός:ININ Games
Πλατφόρμα:PS4, Switch
75
Βασίλης Φλώρος (PS4)
2022-06-06
Συμπερασματικά πρόκειται για μια ελλιπή συλλογή μιας νοσταλγικής και σπουδαίας σειράς από την χρυσή εποχή των platformers.
73
MasterV (Switch)
2022-06-04
Θα λέγαμε πως σαν συλλογή είναι κομμάτι λειψή, κάτι που μας έφερε στο νου τα δυσάρεστα αισθήματα του Turrican Flashback. Καλώς ή κακώς όμως, εν προκειμένω θα λέγαμε πως τα Wonder Boy in Monster World και Monster World IV δικαιολογούν από μόνα τους τα χρήματα που σας ζητάει.
60
Γωγώ Κουρκουμέλη (PS4)
2022-06-02
Μια συλλογή όπου πέρα από μερικές μόνο επιπλέον δυνατότητες, δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από τέσσερις κλασικούς και ιδιαίτερα αγαπημένους τίτλους, τους οποίους όμως ίσως και να έχετε παίξει έως τώρα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, μετατρέποντάς το σε μια συλλογή που θα θέλατε να έχετε στην βιβλιοθήκη σας, αλλά ίσως και να μην αγγίζατε ποτέ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση