67 Βαθμολόγιο
με βάση 13 κριτικές
8.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ως υπόσχεση στον ετοιμοθάνατο Δάσκαλό του, ο νεαρός ξιφομάχος, Hiroki, ορκίζεται να προστατεύει την πόλη του και τους ανθρώπους που αγαπάει ενάντια σε κάθε απειλή. Αντιμέτωπος με τραγωδία και ταγμένος στο καθήκον, ο μοναχικός σαμουράι πρέπει να ταξιδέψει πέρα από τη ζωή και τον θάνατο για να αντιμετωπίσει τον εαυτό του και να αποφασίσει ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσει.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Leonard Menchiari, Flying Wild Hog
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch (2023), XboxOne, Xbox SeriesX|S
80
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
2022-05-20
Το Trek to Yomi προσφέρει μια κινηματογραφική εμπειρία που αξίζει της προσοχής σας.
70
Ερμής Δερβίσης (PS5)
2022-05-18
Αν σας αρέσουν οι σαμουράι αξίζει μία δοκιμή.
70
Βασίλης Κασαπίδης
2022-05-16
Παρά λίγο αριστούργημα. Δυστυχώς το gameplay κρατάει το Trek to Yomi απ' το να αγγίξει την τελειότητα.
70
Γιάννης Βουγαζιανός (PS5)
2022-05-14
Το Trek to Yomi αποτελεί ένα παιχνίδι με πολλές δυνατότητες, οι οποίες δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκαν με το σωστό τρόπο, και έτσι, παρά τις εξαιρετικές πτυχές του στον οπτικοακουστικό τομέα, το άγαρμπο και καθόλου ικανοποιητικό σύστημα μάχης του, δεν το αφήνει να λάμψει.
65
Βασίλης Τατσιόπουλος (Xbox SeriesS)
2022-05-12
Επαναλαμβανόμενο, σχεδόν «γυμνό» από συστήματα, αλλά διασκεδαστικό για ένα μέρος του και πανέμορφο για όλα. Πλησιάστε με προσοχή, γνωρίζοντας τι να περιμένετε, και ίσως απολαύσετε το παιχνίδι αυτό, δίνοντας περισσότερη βάση στα θετικά του στοιχεία.
60
Sir Daniel (Xbox SeriesX)
2022-05-10
Το Trek to Yomi είναι από τις λίγες περιπτώσεις παιχνιδιών με τόσο έντονα θετικά και τόσο έντονα αρνητικά στοιχεία. Αν αγαπάτε τον κινηματογράφο και την φωτογραφία και βέβαια την ιαπωνική κουλτούρα των σαμουράι, ίσως μπορέσετε να συγχωρήσετε το ρηχό gameplay και να το ευχαριστηθείτε.
60
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2022-05-08
Το ελλιπές και μονοδιάστατο gameplay τελικά πλήττει την ολιγόωρη εμπειρία και οδηγεί σε δύο εκ διαμέτρου ποιοτικά κομμάτια του Trek to Yomi. Από τη μία έχουμε το οπτικό κομμάτι, που αποτίνει έναν τίμιο φόρο τιμής στον ιαπωνικό κινηματογράφο, και από την άλλη έχουμε τον τομέα της δράσης, που καταφέρνει το ακριβώς αντίθετο.
60
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2022-05-06
Διαπιστώνουμε στο μεγαλύτερο κομμάτι πως βασίζεται στα γραφικά και τα φίλτρα του για να εντυπωσιάσει το gameplay αλλά ακόμα και αυτά γίνονται μονότονα και ενίοτε εκνευριστικά. Αυτό είναι πιο έντονο στο Nintendo Switch στο οποίο τα γραφικά υποβαθμίζονται ακόμα περισσότερο και δημιουργούν ένα συνονθύλευμα από θολά textures και "άγριες" γραμμές.
60
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS5)
2022-05-04
Το Trek to Yomi φαντάζει μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία και δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες που είχαμε χτίσει. Παρόλα αυτά, εάν γνωρίζετε τι να περιμένετε, μπορείτε να επενδύσετε το χρόνο και τα χρήματα σας.
60
Γιώργος Πρίτσκας (PS5)
2022-05-02
Η αισθητική του ποιότητα είναι αρκετή για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του και η αφήγηση έχει τις στιγμές της, αλλά, δυστυχώς, στην τελική, μοιάζει με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση