76 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Παγιδευμένη σε έναν αέναο ύπνο μέσα σε έναν Πύργο που τρέφεται από τα όνειρα των θυμάτων του, η Ina ξυπνά. Τώρα πρέπει να εξερευνήσει τους διάφορους χώρους του Πύργου και να αναζητήσει μια διέξοδο προς την ελευθερία. Θα διασχίσει φανταστικά τοπία, θα συναντήσει αινιγματικούς χαρακτήρες, θα λύσει γρίφους, θα χρησιμοποιήσει πνεύματα και θα αποκαλύψει κρυμμένα περάσματα και διαδρομές.

Είδος:Platformer, Puzzle
Δημιουργός:Wondernaut Studio
Πλατφόρμα:PC, Switch, XboxOne
90
Paris Liapis (Xbox SeriesS/XboxOne)
2022-01-08
Ο τίτλος που προσφέρει το Untold Tales είναι καθαρή ποίηση και χαρακτηρίζεται από μια συντριπτική ιστορία γεμάτη έντονες στιγμές.
75
Thanos Psarras
2022-01-06
Μέσα σε τρεις ώρες, το Aspire: Ina's Tale θα σας πει πολύ περισσότερα απ' ότι άλλοι indie τίτλοι μέσα σε διψήφιο αριθμό ωρών. Μία έντονη ιστορία, εξαιρετικός οπτικός και εικαστικός τομέας, με τα προβλήματα στον τεχνικό τομέα στην μορφή διαφόρων bugs που του κοστίζουν αρκετά.
72
Ευάγγελος Κωνσταντινίδης (Switch)
2022-01-04
Παρόλες όμως τις ελλείψεις του, και το γεγονός πως υπάρχουν πάμπολλες πτυχές του κόσμου που έμειναν ανεξερεύνητες, μπορούμε να πούμε πως απολαύσαμε το σύντομο ταξίδι μας με το Aspire.
65
Αλέξανδρος Βουρής (Switch)
2022-01-02
Ένας τίτλος με αρκετές τεχνικές δυσκολίες που καταφέρνει όμως να μας κάνει να αναλογιστούμε και να ονειρευτούμε μαζί με την πρωταγωνίστριά του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση