77 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα RPG που διαδραματίζεται στο σύγχρονο Τόκιο. Οι φιλοδοξίες των θεών και των ανθρώπων συγκρούονται εν μέσω του τρόμου ενός κόσμου που πεθαίνει. O Nahobino, που δεν είναι ούτε άνθρωπος ούτε δαίμονας, πρέπει να αποφασίσει μαζί με τους φίλους του για το τι αξίζει να σωθεί και να χαράξει το δικό του μονοπάτι στη μάχη ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Atlus
Πλατφόρμα:Switch
80
Νικήτας Καβουκλής (Switch)
2021-11-06
Το Shin Megami Tensei V είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι, που σίγουρα δεν θα αφήσει αδιάφορους τους φίλους των JRPGs. Το εύκολο είναι να βυθιστείτε στον κόσμο του, το δύσκολο είναι να τον κατακτήσετε και να βγείτε ζωντανοί, όμως εκεί βρίσκεται όλη η μαγεία του gameplay.
80
Γιάννης Βουγαζιανός (Switch)
2021-11-04
To Shin Megami Tensei V αποτελεί συνολικά ένα από τα καλύτερα RPG του 2021, το οποίο παρά τον αργό του ρυθμό και το όχι τόσο άρτιο performance του στο Switch, καταφέρνει με επιτυχία και προσφέρει μια γνώριμη, αλλά συνάμα νέα εμπειρία, την οποία μπορούν εύκολα να απολαύσουν οι παλιοί, αλλά και οι νέοι της σειράς.
70
Σταύρος Λιναρδάκος (Switch)
2021-11-02
Ο πυρήνας της σειράς βρίσκεται εδώ, όμως τα τεχνικά προβλήματα και οι επαναλαμβανόμενες και ίδιου σχεδιασμού θεματικές ενότητες στις διάφορες περιοχές του τίτλου δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τελικά ένα σπουδαίο κεφάλαιο στη σειρά Shin Megami Tensei, γεγονός που αδικεί το ταλαντούχο στούντιο της Atlus.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση