80 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο νεαρός Σέρλοκ Χολμς επισκέπτεται το μεσογειακό νησί Cordona, για πρώτη φορά από τότε που ήταν παιδί, προκειμένου να ερευνήσει το μυστήριο του θανάτου της μητέρας του.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Frogwares
Πλατφόρμα:PC, PS5, Xbox SeriesX|S
90
Κώστας Καλλιανιώτης (PC)
2021-11-10
Ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο Sherlock game, ανεξάρτητα από το είδος στο οποίο θα επιλέξει να το εντάξει κάποιος.
89
Teo Ziakas
2021-11-08
Ένας καθαρά αστυνομικός τίτλος μυστηρίου, που δείχνει ικανός να ενθουσιάσει πολύ κόσμο, συνδυάζοντας μυστήριο και μάχη σε έναν ανοικτό κόσμο γεμάτο με πληροφορίες.
85
Μαριάντζελα Παπαχρήστου
2021-11-06
Η δύναμη και οι αδυναμίες του αγαπημένου και εμβληματικού ντετέκτιβ περιπλέκονται σε ένα έξυπνο νήμα, που ακολουθείται από μια βαθιά και γεμάτη μυστήρια ιστορία που καταφέρνει να κρατήσει τον παίκτη στην άκρη της καρέκλας του μέχρι το τέλος.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
2021-11-04
Κάποια παράπλευρα συστήματα του gameplay κρατούν πίσω το Sherlock Holmes: Chapter One και ο τεχνικός τομέας δεν το αφήνει να ξεδιπλωθεί όπως θα ήθελε. Όμως, κάτω από όλα τα προβλήματα, βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα πλήρες σύστημα ντετεκτιβικής έρευνας που καταφέρνει να εξομοιώσει σωστά τη διαδικασία και να σας βάλει στη θέση του Sherlock.
60
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS5)
2021-11-02
Το Sherlock Holmes Chapter One δυστυχώς είναι κατώτερο των προσδοκιών με τα προβλήματα του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι λάτρεις του είδους δε θα περάσουν καλά μαζί του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση