50 Βαθμολόγιο
με βάση 14 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Τρεις εμβληματικές πόλεις, τρεις επικές ιστορίες. Παίξτε τα τρία κλασικά παιχνίδια της πρωτότυπης τριλογίας που καθόρισε ένα ολόκληρο είδος, με το Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas ενημερωμένα για μια νέα γενιά παικτών με βελτιώσεις σε κάθε τομέα. Απίθανο νέο σύστημα φωτισμού και αναβαθμίσεις στην απόδοση του περιβάλλοντος, υφές υψηλής ανάλυσης, αυξημένες αποστάσεις σχεδίασης γραφικών, σύστημα χειρισμού και στόχευσης στο στυλ του Grand Theft Auto V και πολλά ακόμα.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Grove Street Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
70
Χριστόφορος Παναγιωτούδης (PC)
2021-11-20
Η προσπάθεια είναι αρκετά καλή και σεβαστή και με την διόρθωση κάποιων προβλημάτων θα μπορεί να αποτελέσει μία δυνατή τριλογία.
60
George Nterilas (PS4)
2021-11-18
Τίμια προσπάθεια στον οπτικό τομέα, αλλά στο τέλος της ημέρας υπονομεύει τους τρεις κλασσικούς τίτλους, με αυτή του την κατάσταση.
50
Dimitris Karamanidis (PS5)
2021-11-16
Για μένα που έχω μνήμες και από τα τρία Grand Theft Auto χάρηκα που είχα την ευκαιρία να τα παίξω εν μέρει βελτιωμένα στη νέα κονσόλα και πιο πολύ το εξαιρετικό San Andreas αλλά γενικότερα ως αποτέλεσμα εκσυγχρονισμού των παιχνιδιών μέσα από τη λογική του remaster θεωρώ ότι απέτυχε.
50
Χρήστος Λιάπης (PS5)
2021-11-14
Ο μόνος λόγος που μπορεί να σταθεί αυτή η κυκλοφορία, είναι το αβάσταχτο παικτικό και ιστορικό βάρος αυτών των παιχνιδιών που 20 χρόνια αργότερα στέκονται αξιοπρεπώς, με τα καλά και τα κακά τους.
50
Φώτης Λαμπρινός (PS5)
2021-11-12
Η Grove Street Games ανέλαβε ένα δύσκολο εγχείρημα, να αναπτύξει εκ νέου τρεις τίτλους ορόσημα του gaming, με τις βελτιώσεις που προστάζει η τεχνολογία του 2021, εντούτοις η αλλαγή της μηχανής γραφικών έφερε περισσότερα προβλήματα παρά βελτιώσεις.
50
Θέμης Μπολτσής (PS5)
2021-11-10
Δυστυχώς, τα remasters που προσφέρει το The Trilogy – The Definitive Edition πάσχουν από πάρα πολλά προβλήματα και δε χαρίζουν σε αυτά τα διαμάντια την περιποίηση που τους αξίζει.
50
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
2021-11-08
Δυστυχώς, τα προβλήματα είναι πολύ έντονα και πολύ περισσότερα από τις σημαντικές βελτιώσεις, με αποτέλεσμα να έχουμε τελικά ένα remaster χωρίς σοβαρό λόγο ύπαρξης.
40
Marios Siatos (Switch)
2021-11-06
Υπάρχουν αρκετά glitches και bugs στα παιχνίδια που δεν περνάνε απαρατήρητα. Ελπίζουμε σε ένα update που θα διορθώσει αρκετά από τα προβλήματα.
40
Βασίλης Σιμιτσιάδης (PS5)
2021-11-04
Η επίκληση στο συναίσθημα και τη νοσταλγία μπορεί να πιάνει σε άλλες περιπτώσεις, αλλά όχι στη συγκεκριμένη. Όσο και να μη θέλει να τα παρατηρήσει κανείς, τα προβλήματα μετά από ένα σημείο εξαφανίζουν κάθε τι άλλο θετικό.
40
Ελένη Δρίβα (PS5)
2021-11-02
Ομολογουμένως, δεν θα προτείναμε εύκολα αυτή τη συλλογή σε κάποιον, παρά μόνο σε κάποια μείωση τιμής ή μόνο αν δεν είχατε την ευκαιρία να παίξετε αυτά τα παιχνίδια όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση