78 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Οδήγησε το cool όχημα της αρεσκείας σου μέσα από μία πληθώρα θρυλικών επιλογών, με το καθένα να διαθέτει το δικό του στυλ και ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Εντυπωσιακές πίστες με λεπτομερή σχεδιασμό και δυνατότητες αλληλεπίδρασης, με το κάθε αντικείμενο να παίζει σπουδαίο ρόλο και να δίνει άλλο «χρώμα» στις κούρσες.

Είδος:Racing
Δημιουργός:Milestone S.r.l.
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
90
Γιώργος Τσακίρογλου (PS5)
GameOver.gr
2021-10-12
Χωρίς τρομερά λάθη, αποτελεί ό,τι καλύτερο στην κατηγορία του, ενώ πρόκειται για εκείνες τις προτάσεις που ακόμα και όταν καταλαγιάσει ο αρχικός ενθουσιασμός, θα παραμείνουν για πάντα εγκατεστημένες στην κονσόλα, αποτελώντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα υπόλοιπα "σοβαρά" racing games.
80
Γιώργος Νικολαΐδης (PS5)
Psaddict.gr
2021-10-10
Η έμπειρη στα racing, Milestone, παραδίδει ένα πολύ καλό arcade που αξίζει να δοκιμάσετε. Το Hot Wheels Unleashed αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη του 2021 και από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους των τελευταίων χρόνων.
80
Μάρκος Ασκανιάν (Xbox SeriesX)
SAVE THE GAME
2021-10-08
Σίγουρα δε μιλάμε για το απόλυτο racing της χρονιάς, καθώς διαθέτει κάποια θεματάκια όσον αφορά στα loot boxes, αλλά θα διασκεδάσει 100% τους πάντες, από μπόμπιρες μέχρι και τους ενήλικες.
75
Παναγιώτης Πετρόπουλος
Enternity.gr
2021-10-06
Η Milestone δημιούργησε ένα πανέμορφο παιχνίδι Hot Wheels που δε μαστίζεται από σοβαρά τεχνικά προβλήματα, αλλά αντίθετα προσφέρει γρήγορη και ανεπηρέαστη από framedrops εμπειρία που θα κάνει τους fans του franchise, αλλά και του arcade racing γενικότερα να κολλήσουν στα χειριστήριά τους.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
VG24.gr
2021-10-04
Με ένα χορταστικό career mode, διασκεδαστικούς editors και αρκετά αμαξάκια για συλλογή, ο τίτλος μπορεί να σας κάνει παρέα για τουλάχιστον 10 ώρες, με τα εξαιρετικά συστήματα οδήγησης και τα πανέμορφα γραφικά του.
70
Άκης Μαύρος (PS5)
Psholics.gr
2021-10-02
Η Milestone κατάφερε με το Hot Wheels Unleashed να μιλήσει στις καρδιές των μικρών και μεγάλων fans των Hot Wheels, δίνοντας τους την ευκαιρία να οδηγήσουν τα χαρακτηριστικά αυτοκίνητα, σαν να έπαιζαν με τα μινιατούρες στην πραγματική ζωή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση