93 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η ιστορία της διαγαλαξιακής κυνηγού επικηρυγμένων Samus Aran συνεχίζεται με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Metroid Fusion. Parkour πάνω από εμπόδια, slide ανάμεσα από στενές εισόδους και εχθροί που καραδοκούν παντού, είναι μόνο λίγες από τις περιπέτειες που θα συναντήσει στον επικίνδυνο πλανήτη ZDR.

Είδος:Platformer
Δημιουργός:MercurySteam, Nintendo EPD
Πλατφόρμα:Switch
100
Φώτης "Tholin" Μπέτσος (Switch)
2021-10-10
Είτε είστε φαν των metroidvania παιχνιδιών είτε όχι, θα πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία στο νέο game να σας παρασύρει στον σκοτεινό του κόσμο και να σας μαγέψει με το περιβάλλον και το gameplay του.
95
Braveheart1980 (Switch)
2021-10-08
Ο τίτλος έχει το καλύτερο level design που έχουμε δει εδώ και πολλά-πολλά χρόνια. Σε οποιονδήποτε τίτλο και σε οποιαδήποτε κονσόλα ή και PC.Τελεία και παύλα.
90
Έκτωρ Αποστολόπουλος (Switch)
2021-10-06
Η MercurySteam μπορεί να μην ανακάλυψε τον τροχό ή να επαναπροσδιόρισε το είδος των Metroidvania, αλλά δημιούργησε έναν τίτλο με ισχυρή ταυτότητα δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στους προκατόχους του.
90
Οδυσσέας Γιαννιώτης (Switch)
2021-10-04
Η επανεμφάνιση της σειράς Metroid βρίσκεται αντιμέτωπη με το ραντεβού της ιστορίας της στο δρόμο προς την επιτυχία. Τι απομένει; Ένας πραγματικά καλός τίτλος. Και το Metroid Dread είναι όντως ένα φανταστικό παιχνίδι.
90
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2021-10-02
Το Metroid: Dread σίγουρα δεν αποτελεί το τέλειο παιχνίδι, αλλά το hype σίγουρα ήταν δικαιολογημένο. Η δυσκολία σίγουρα δεν αποτελεί παράγοντα απομάκρυνσης μιας και στον πυρήνα του αλλά και γενικότερα, το νέο παιχνίδι της σειράς θα καταφέρει να σβήσει την "δίψα" μας για ένα ακόμα κλασικό Metroidvania.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση