88 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Για 300 χρόνια, ο Rena κυβερνά τον Dahna, λεηλατώντας τους πόρους του πλανήτη και στερώντας από τους ανθρώπους την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους. Δύο άνθρωποι, όμως, γεννημένοι σε διαφορετικούς κόσμους προσπαθούν να αλλάξουν τη μοίρα τους και να δημιουργήσουν ένα νέο μέλλον. Με ένα καστ διαφορετικών χαρακτήρων, ένα εύκολο στην εκμάθηση σύστημα μάχης που επιβραβεύει τον παίκτη και μία σαγηνευτική ιστορία σε έναν πλούσιο κόσμο για τον οποίο αξίζει να πολεμήσεις, το Tales of Arise προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Bandai Namco Studios
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, XboxOne, Xbox SeriesX|S
90
Yannis Katrivesis (PS5)
2021-09-06
Ακόμη και αν δεν είστε fan της σειράς Tales ή των jRPG το συστήνω ανεπιφύλακτα. Η ιστορία είναι ένα πάρα πολύ δυνατό σημείο, ενώ ο συνδυασμός του artwork με τα γραφικά δένουν πολύ όμορφα με το gameplay.
90
Σταύρος Λιναρδάκος (PS5)
2021-09-04
Ένα παιχνίδι που επιχειρεί να προσεγγίσει το δυτικό κοινό μέσω των σημαντικών οπτικών βελτιώσεων, χωρίς βέβαια να χάνει την ταυτότητά του, κάτι που σημαίνει πως η μακρόχρονη και αγαπημένη σειρά "Tales of" της Bandai Namco απέκτησε ακόμη έναν σπουδαίο τίτλο.
85
Παναγιώτης Πετρόπουλος (PS5, Xbox SeriesX)
2021-09-02
Με ένα εξαιρετικό και κυρίως ευλύγιστο σύστημα μάχης καταφέρνει να ξεχωρίσει από τους προκατόχους του και βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για ένα από τα πιο αξιοπρόσεκτα JRPGs του 2021.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση