79 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Για τον εορτασμό των 50 χρόνων του πρωταθλήματος, το WRC 10 προσφέρει μια ολοκαίνουργια επετειακή έκδοση, γεμάτη με νέο περιεχόμενο. Ξαναζήσε τις πιο έντονες στιγμές από το 1973 έως σήμερα. Το WRC 10 History Mode δοκιμάζει το ταλέντο σου στην οδήγηση μέσα από 19 ιστορικά γεγονότα όπου θα πρέπει να προσαρμοστείς στις συνθήκες αγώνων κάθε χρονικής περιόδου.

Είδος:Racing
Δημιουργός:KT Racing
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
90
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS5)
2021-09-10
Το WRC 10 είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις κανείς φίλος της αυτοκίνησης, ανεξάρτητα το πόσο γνώστης και έμπειρος είναι.
80
The "Joker" (PC)
2021-09-08
Υπάρχουν μερικές δυσλειτουργίες που πρέπει να να διορθωθούν (στον οπτικό τομέα), αλλά συνολικά, οι οπαδοί του ράλι θα λατρέψουν αυτό που έφτιαξε η KT Racing φέτος, αποχαιρετώντας τα WRC για να αναβιώσει το Test Drive.
80
Γιώργος Τσακίρογλου (PS5)
2021-09-06
Πρακτικά, πατάει στην επιτυχία των προκατόχων του, και με την έλευση του Anniversary mode κάνει ένα βηματάκι μπροστά. Βέβαια, όλα τα προβλήματα του παρελθόντος βρίσκονται και πάλι εδώ, αλλά ποιος πραγματικά μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να τρέξει, έστω και ψηφιακά, στο Rally Acropolis;
75
Άρης Φουρναράκης (PS5)
2021-09-04
Παραμένει ένα εξαιρετικό ράλι, το οποίο όμως αν διαθέτετε κονσόλα νέας γενιάς και έχετε ήδη το WRC 9 δεν μπορούμε να προτείνουμε, τουλάχιστον στην τιμή που προσφέρεται αυτή τη στιγμή. Αν από την άλλη δεν διαθέτετε τον περσινό τίτλο και είστε κάτοχος κονσόλας νέας γενιάς, προβείτε άφοβα στην αγορά του, καθώς οι βελτιώσεις από τα παιχνίδια που κυκλοφορούσαν στα PS4/Xbox One είναι αρκετές.
70
Νίκος Αστεριάδης (PC, PS5)
2021-09-02
Πρόκειται για ένα σωστό παιχνίδι, χωρίς προβλήματα και bugs, ωστόσο πάντα κρύβεται υπό την σκιά των προηγούμενων τίτλων της σειράς. Δεν προσφέρει κάτι νέο και δεν αλλάζει τίποτα δραματικά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση