87 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το The Forgotten City βασίζεται στο βραβευμένο ομότιτλο mod του The Elder Scrolls V: Skyrim. Παγιδευμένες σε μια μυστική υπόγεια πόλη κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, είκοσι τρεις χαμένες ψυχές παλεύουν για την επιβίωση. Ένας ταξιδιώτης που μπορεί να μετακινείται στον χρόνο, γυρίζει δύο χιλιάδες χρόνια πίσω στο παρελθόν, ώστε να ξαναζήσει τις τελευταίες στιγμές τους και μπαίνει σε έναν ατελείωτο βρόχο, εξερευνώντας και ψάχνοντας την πορεία τους ώστε να ανακαλύψει κάθε μυστικό.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Modern Storyteller
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
100
Στέλιος Αναγνωστόπουλος (PS5)
JustGamer
2022-01-10
Ό, τι και να αναφερθεί είναι λίγο για αυτό το αριστούργημα. Ελπίζω σύντομα το studio Modern Storyteller να παρουσιάσει το επόμενο project του. Κάτι που ξεκίνησε σαν mod απέκτησε διαφορετική υπόσταση κλείνοντας το μάτι σε... μεγάλες παραγωγές!
90
Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος (PS5)
GameOver.gr
2022-01-08
Γεμάτο έξυπνες ιδέες, μυστήριο και πλούσια γραφή, έχουμε έναν από αυτούς τους σπάνιους τίτλους που γεφυρώνουν ιδανικά τα δύο άκρα ενός είδους.
85
Λουίζα Λινάρδου (PC, PS5)
IGN Greece
2022-01-06
Εάν έχετε αδυναμία στο storytelling με έμφαση στους χαρακτήρες και την πολυπλοκότητα που φέρνουν στην ιστορία μέσα από τις διαφορετικές ιδεολογίες και κλίκες, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τίτλους της Bethesda, τότε η περιπέτεια αυτή ενδέχεται να γίνει μία από τις αγαπημένες σας.
80
Lev N. Myshkin (PC)
game2.0
2022-01-04
Το Forgotten City είναι, κατά την άποψή μου, μια ιδιαίτερη εμπειρία που αξίζει το χρόνο και τα χρήματά σας. Η ιστορία του είναι γοητευτική, αρκούντως καλογραμμένη, με μια μυστηριακή και φιλοσοφική αύρα να την περικλείει διαρκώς.
80
Γιώργος Σκένδρος (PC)
GameWorld
2022-01-02
Ένα επικίνδυνο ταξίδι στο χρόνο που πρέπει να βιώσετε σίγουρα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση