77 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
8.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το The Ascent είναι ένα twin-stick shooter για έναν παίκτη ή συνεργατική λειτουργία, με φόντο το Veles, έναν πυκνοκατοικημένο cyberpunk κόσμο. Εξερευνήστε τον κόσμο του Veles, μόνος ή με έως και τρεις φίλους σας, για να μάθετε τι συνέβη. Προσαρμόστε πλήρως την εμφάνιση, τις δεξιότητες και τις ικανότητες του χαρακτήρα σας για να ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού σας και αποκτήστε διάφορα όπλα και εργαλεία καθώς αυξάνετε τις δυνάμεις σας.

Είδος:Action, Shooter
Δημιουργός:Neon Giant
Πλατφόρμα:PC, PS4 (2022), PS5 (2022), XboxOne, Xbox SeriesX|S
85
Αλέξανδρος Μανδραβίλλης (PC)
Joystick
2021-11-20
To The Ascent είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές εμπειρίες που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια, και ένα παιχνίδι που αξίζει να μείνει εγκατεστημένο στον σκληρό δίσκο για πολλά χρόνια ακόμα, απλά για να μπαίνει κανείς με παρέα και να δημιουργεί χάος στον εντυπωσιακό cyberpunk κόσμο του. Σιγουρά συστήνω την ενασχόληση μαζί του.
80
elchrys (PC)
game2.0
2021-11-18
Το The Ascent είναι ένα δυνατό, διασκεδαστικό shooter με τυπικά στοιχεία RPG που χαίρεστε να παίζετε και προπαντός δεν απαιτεί εξωπραγματικό υπολογιστή για "τρέξει".
80
Paris Liapis (Xbox SeriesS)
GameFreniacs
2021-11-16
Το Ascent καταφέρνει να προσφέρει με επιτυχία ένα action-shooter με προκλητικούς εχθρούς και ένα διαφορετικό σύνολο επιπέδων προς εξερεύνηση.
80
Νεκτάριος Κουράκης (XboxOne)
IGN Greece
2021-11-14
Εάν θέλετε να βιώσετε μια πραγματική cyberpunk εμπειρία μόνος σας ή με παρέα, μην διστάσετε να το αποκτήσετε!
80
Πέτρος Κηπουρόπουλος (PC)
sirpretender.com
2021-11-12
Οι ώρες που πέρασα πηγαίνοντας πάνω-κάτω στον κόσμο του, από τα σοκάκια του Cluster 13 και τις αλέες των Warrens, μέχρι το εντυπωσιακό Pinnacle (που εμένα τουλάχιστον μου θύμισε Mass Effect) ήταν ώρες που τις ευχαριστήθηκα, ακόμα κι όταν έπαιζα απλά χαζολογώντας. Δεν είναι δα ότι έχουμε πήξει και στο cyberpunk...
80
Άρης Φουρναράκης (PC, Xbox SeriesX)
VG24.gr
2021-11-10
Αν διαθέτετε Xbox Series X/S ή έχετε σκοπό να προμηθευτείτε την έκδοση του Steam για το PC, τότε επενδύστε άφοβα καθώς θα παίξετε ένα από τα καλύτερα cyberpunk-themed παιχνίδια.
79
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
Ragequit.gr
2021-11-08
Απολαυστικό twin-stick shooter, με δυνατότητα co-op και εντυπωσιακό cyberpunk setting, το The Ascent θα τιμηθεί δεόντως απ' όσους ψάχνουν για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.
70
Πλάτων Πέππας (PC)
Enternity.gr
2021-11-06
Σίγουρα όμως οι λάτρεις των κόσμων σε στυλ cyberpunk αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, όπως επίσης και όσοι αρέσκεστε στα twin-stick shooters. Εμείς σίγουρα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα projects της Neon Giant Games.
70
Νικόλας Μαρκόγλου (Xbox SeriesX|S)
GameOver.gr
2021-11-04
Ίσως μένει προσκολλημένο στους βασικούς κανόνες του είδους λίγο περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε, αλλά αυτό δεν στερεί εν τέλει τις υψηλές δόσεις ανόθευτης και άμεσης διασκέδασης που προσφέρει, επενδυμένες με ένα λεπτομερέστατο και ζωντανό δυστοπικό περιβάλλον.
70
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS5)
Psaddict.gr
2021-11-02
Το The Ascent είναι μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια στο είδος των dungeon crawler παιχνιδιών, με πανέμορφα γραφικά και πολύ καλό gunplay.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση