93 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD αποτελεί το remaster του κλασικού τίτλου που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011 στο Wii. Διαθέτει γραφικά υψηλής ανάλυσης στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, με την κίνηση του Link να είναι πιο ομαλή και άμεση. Επιπλέον ανανεωμένος είναι και ο χειρισμός του ιδιαίτερα στις μάχες χάρη στην ανίχνευση κίνησης του Joy-Con controller, για πρωτόγνωρη ακρίβεια στα χτυπήματά σου που ευνοεί τη χάραξη στρατηγικής.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Tantalus, Nintendo
Πλατφόρμα:Switch
100
Μιχάλης Χασάπης (Switch)
2021-07-10
Αν είστε κάτοχοι του Switch και φίλοι της σειράς, αλλά και των fantasy action adventures γενικότερα, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και βυθιστείτε για άλλη μια φορά στη μαγεία ενός Zelda. Όσο για τον βαθμό, συγχωρείστε μας αλλά οι μεγάλες αγάπες φαντάζουν στα μάτια μας ως αψεγάδιαστες.
95
Χρήστος Χατζησάββας (Switch)
2021-07-08
Πρόκειται για την καλύτερη -σε κάθε επίπεδο- εκδοχή ενός ήδη φανταστικού παιχνιδιού που προ δεκαετίας γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 25 χρόνια της σειράς και φέτος επανήλθε για την 35η επέτειο, προσφέροντας για άλλη μια φορά μια ακαταμάχητη εμπειρία που όλοι οι κάτοχοι Switch πρέπει να ζήσουν έστω μια φορά.
90
Αλέξανδρος Βουρής (Switch)
2021-07-06
Ένας τίτλος υψίστης σημασίας για τον κόσμο του The Legend of Zelda που ωρίμασε σαν το καλό κρασί.
90
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
2021-07-04
Οι βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα είναι ικανοποιητικές, οι επιπλέον επιλογές στον έλεγχο είναι ευπρόσδεκτες για όσους δεν συμπαθούν καθόλου τα motion controls, αλλά, κυρίως είναι οι εύστοχες διορθώσεις στον σχεδιασμό που κάνουν αυτήν την έκδοση με διαφορά την καλύτερη που υπάρχει.
88
Braveheart1980 (Switch)
2021-07-02
Πανέμορφα crisp γραφικά, εξαιρετική μουσική και τα καλύτερα τολμώ να πω dungeon της σειράς συνθέτουν έναν must buy τίτλο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση