73 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια μοιραία, θυελλώδη νύχτα, ο σύζυγος και πατέρας Whit Anderson κατεβαίνει σε μια τεράστια καταβόθρα για να σώσει τον σκύλο της οικογένειας. Πέφτοντας στο σκοτάδι, ο Whit εμφανίζεται σε ένα βασίλειο πέρα από τη φαντασία του, όπου στιγμές από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του εκδηλώνονται ως όνειρα. Όντας πλέον αυτόπτης μάρτυρας της ιστορίας της ζωής του, ο Whit αποκτά τη δύναμη να την αλλάξει.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Armature Studio
Πλατφόρμα:PS4, PS5
90
Παντελής Δασκαλέλος (PS4, PS5)
IGN Greece
2021-07-06
Ένα ώριμο Adventure, για ώριμους παίκτες, που προσφέρει μια ονειρική εξωσωματική εμπειρία.
70
elchrys (PS4)
game2.0
2021-07-04
Πιθανότατα να νιώσετε πως η ζωή και τα προβλήματα του πρωταγωνιστή είναι πιο απλά σε σχέση με αυτά που ζείτε το τελευταίο διάστημα, ωστόσο το παιχνίδι παραμένει ένα narrative adventure που παρουσιάζει ιστορίες και προβληματισμούς μιας μέσης οικογένειας και, μέσω των πολλαπλών επιλογών και φινάλε, διαθέτει μεγάλη διάρκεια για το είδος του.
60
Κωνσταντίνος Καλκάνης
Enternity.gr
2021-07-02
Η ιστορία που αφηγείται μπορεί να θεωρηθεί βαρετή, αλλά μέσα της κρύβει σημεία που θα κάνουν τους περισσότερους να αναγνωρίσουν κομμάτια του εαυτού τους, και να βρουν μια διαφορετική οπτική μέσα από αυτό. Πολύ δυστυχώς όμως, ο ισομετρικός και σχεδόν σουρεαλιστικός κόσμος του χρειάζεται πολλά περισσότερα για να γίνει λίγο πιο ελκυστικός.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση