83 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια νέα περιπέτεια σε περιμένει σε αυτήν τη δεύτερη έκδοση της σειράς RPG που εξελίσσεται στον κόσμο του Monster Hunter. Γίνε Rider και δημιούργησε δεσμούς με φιλικά τέρατα γνωστά ως Monsties για να πολεμήσεις μαζί τους καθώς συμμετέχεις σε μια επική ιστορία.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Capcom
Πλατφόρμα:PC, Switch
90
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2021-07-16
Η Capcom καταφέρνει για ακόμα μια φορά να μας ξαφνιάσει ευχάριστα και να προσφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα gaming πρόταση, με άφθονο περιεχόμενο και με διάρκεια που μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσα τα παιχνίδια της κεντρικής σειράς.
90
AlpasarGr (Switch)
2021-07-14
Ο τίτλος μπορεί να σας χαρίσει άνετα γύρω στις 60 ώρες gameplay και αποτελεί ιδανική πρόταση για όποιον θέλει να εισαχθεί στον κόσμο του Monster Hunter.
90
Νίκος "Olak" Κορμπέτης (Switch)
2021-07-12
Το παιχνίδι κρατάει την φιλοσοφία και την ρομαντικότητα του πρώτου τίτλου αλλά με λίγη δουλειά παραπάνω πιστεύω ότι θα ήταν ένας τίτλος μεγέθους Monster Hunter Rise και μία εναλλακτική πρόταση στο franchise που θα μπορούσε να κυκλοφορεί παράλληλα με το κεντρικό installment.
85
Στέλιος Αναγνωστόπουλος (Switch)
2021-07-10
Χωρίς ιδιαίτερο κόπο καταφέρνει σε γοητεύσει ώστε να σας οδηγήσει σε ένα ευχάριστο ταξίδι χωρίς ιδιόρρυθμες απαιτήσεις. Σίγουρα δεν πρόκειται για μια εκ των ων ουκ άνευ προσθήκη για το μέλλον της σειράς αλλά δεν παύει να αποτελεί μια όμορφη περιπέτεια!
82
Γιάννης Σιδηρόπουλος (Switch)
2021-07-08
Ενώ δεν ακολουθεί την πατροπαράδοτη δομή ενός Monster Hunter, προσφέρει μία ευχάριστη, εναλλακτική δίοδο για να εισαχθείτε στο σύμπαν, σεβόμενο πάντα την κληρονομιά και το ύφος του.
80
Παναγιώτης Πετρόπουλος (Switch)
2021-07-06
Σαφώς και θα μπορούσε να είναι αρκετά πιο σκληρό ως προς τη δυσκολία του, όμως παραμένει ένας απόλυτα διασκεδαστικός τρόπος να επιστρέψει κανείς στο κυνήγι τεράτων και στο να νιώσει ένας παράτολμος Rider.
80
Αργυρώ Σουμπάκα (Switch)
2021-07-04
Μία εναλλακτική εμπειρία Monster Hunter επάξια των προσδοκιών μας.
70
Στράτος Χατζηνικολάου (Switch)
2021-07-02
Μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα η ιστορία του και να μην με κράτησε, όμως ο τίτλος διαθέτει ένα πολύ καλό και εθιστικό gameplay που μπορεί να σας κρατήσει για πολλές ώρες απασχολημένους. Ειδικά αν θέλετε να..σκουπίσετε τον χάρτη. Άλλωστε υπάρχει και το multiplayer για να παίζετε μαζί με φίλους ή τυχαίους παίκτες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση